miercuri, noiembrie 19, 2008

Alege cu grijă

Un nou spot având ca temă alegerile a fost lansat de Antena 3, după cel pentru alegerile locale care atunci a fost interzis de CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului). La vremea acea am scris un post care poate fi citit aici. Tot pe acea pagină se poate vedea şi spotul din mai.

Noul spot are acelaşi tip de personaje şi e şi mai subtil, deci nu cred că va avea vreo problemă cu jegurile de la CNA. Oricum este tot un spot greu. Trebuie privit cu atenţie...

UPDATE : Deci CNA -ul nu dezamăgeşte nici de data aceasta. Căh ei nu doarme niciodată - Ce noroc pe ţara asta şi pe capul oamenilor.
De pe site-ul Antena3

"Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a atenţionat miercuri postul de televiziune Antena 3 că noul spot "Alege cu grijă" încalcă principiile informării corecte şi formării libere a opiniilor, precum si protecţia minorilor şi demnităţii umane. Prin urmare, clipul urmează să fie transmis numai după orele 22.00. CNA are dificultăţi şi în a cataloga acest spot: nici electoral, nici social, nici publicitar.
Spotul vine ca o continuare la primul clipul electoral al Antenelor 1 şi 3, "Alege-ţi stăpânii cu grijă", aspru criticat de Consiliul Naţional al Audiovizualului şi difuzat începând cu data de 2 mai, în afara emisiunilor electorale. CNA a decis, apoi, ca respectivul spot să nu fie difuzat decât în emisiunile electorale.
Consiliul Audiovizualului spune că spotul nu ar trebui vizualizat de minori, deşi nu conţine nici scene de sex, nici exprimări obscene, nici violenţă."

Printre altele mă întreb ce ar putea înţelege un minor din tot acest clip?

Alege cu grijă



Un comentariu:

  1. cna-ul e cam prost si asa a fost din totdeauna si asa va fi pana cand cei de la conducerea lui vor scapa de gandirea comunista, ceea ce e cam greu.
    Clipul asta nu are nimic de-a face cu lucrurile care se interzic minorilor, dar vezi doamne e impotriva regimului si cum sa fim impotriva... toti tre sa ne ridicam in picioare si sa strigam CEAUSESCU PCR....
    tu-i in gura cu cenzurile lor...o sa pun si eu clipul pe blog.. sa ma cenzureze si pe mine daca pot...

    RăspundețiȘtergere