luni, noiembrie 17, 2008

Mai ales Mircea Geoană

Deci la mine televizorul e mai mult fixat pe Antena 3, atunci când nu mă uit la ceva anume şi îl las să meargă de nebun. Ca urmare nu puteau să nu-mi ajungă la creier şi alte organe însărcinate cu recepţia, clipurile electorale ale partidelor şi ale guşterilor care le formează şi le conduc sau ce mama dreakului fac ei acolo.
Deci foarte mortal este să-i auzi cum toţi de la primul până la ultimul promit cum vor face, cum vor drege, cum se vor mări salariile la toată lumea, cum economia o va lua în sus de nu vom şti ce e cu noi, cum vor intra sute de miliarde în educaţie, sănătate...etc, etc.
Am văzut imagini de la mitingurile electorale ale tuturor papagalilor ăstora şi toţi sunt de părere că numai ei reprezintă soluţia ideală pentru ţară şi doar programul lor e cel mai bun. Vorba vine, că programe eficiente, cu strategii studiate şi posibile nu există în grădina niciunuia dintre scârbele ăstea penale de îşi zic politicieni. Nu mai e mult şi cuvântul "politician" o să fie o înjurătură în toată regula.
Cel mai penal din punct al promisiunilor electorale este Mircea Geoană, şef la PSD care este. Hauleoo! Nu ştiu ce e în capul dobitocului cînd îşi deschide gura la vreun miting electoral. Probabil crede că e ca pe timpul când îi turna poveşti şi basme cu monştrii fiică-sii şi nefericita punea botul la toate aberaţiile lu' tac-su. Da măcar aia avea o scuză...era mică.
Geoană a vizitat o fabrică de şine pentru căile ferate, iar imediat îl auzâi cum că dacă vine partidul lui la guvernare, în nici doi ani toate trenurile din România vor circula cu peste 200 km la oră, pe căi ferate modernizate. Ce să mai vorbim că PSD-ul a stat destui ani la guvernare şi nu au mişcat nimic, nici la căi ferate, nici la nimic. Acum ce? Dintr-o dată locomotivele de la Electroputere o să-şi bată joc de TGV-uri. Hai băh ce dracu...că nu m-am născut ieri.



Odată l-am auzit vorbind de autostrăzi, şi tot aşa el ca prim-ministru va avea grijă ca ţară să fie tăiată de autostrăzi - aşa din toate capetele ei - cam la fel cum mă jucam eu când eram mic cu furculiţa prin pireul de cartofi.
Dă-i lui Geoană un exemplu de lucru care nu merge bine în ţară şi el pac-pac, cica-cica, le rezolvă toate în trei secunde. Şi dacă eşti fraier să aştepţi o soluţie simplă, eficientă şi la obiect de la fazanul ăsta, te înşeli. Soluţia lui Geoană va fi grandioasă, rodosiană chiar, exuberantă, cu costuri de miliarde de euro şi cel mai important, utopică. Dar dacă va fi el prim-ministru ai face bine să crezi că o va înfăptui precum ştoarfa aia de Arabella cu inelul ei fermecat.
Nu voi mai aminti de faptul că PSD-ul a adus pe capul ţării mizeria aia de Bechetel de ne fut ăia de şapte ani la autostrada Transilvania, de nu avem noroc. Autostradă e mult spus. De fapt e doar un şanţ de-a lungul Ardealului, plin de excavatoare. La fel nu o să amintesc toate hibele pe care le am de aruncat în faţa PSD-ului, pe care dacă l-aş lovi pe jegul de Geoană în cap cu ele, cred că nu ar fi nici în stare să transpire de încurcat ce ar fi. Dar dacă mă gândeasc mai bine, la cât e de obişnuită această creatură sinistră să mintă, chiar cred că s-ar descurca foarte bine.

Să nu mai zic cât de dezastre sunt mizeriile de la PDL. Ăştia sunt atât de incapabili încât nici nu sunt în stare să mintă precum o face Geoană. Păi e vorba de Băsescu (indirect desigur), Boc, Blaga, Stolojan, Udrea şi restul lingăilor. Mai trebuie să zic ceva? Avortaţii ăştia si-au tras clipuri electorale în care tot ce fac e să-i înjure pe ceilalţi. Adică pe sistemul "Care e programul PDL dacă câştigă alegerile?" - Răspuns:"HUOO, Tăriceanu şi ai lui sunt corupţii ţării, Geoană hoţul, toţi sunt nişte nenorociţi, Iliescu e comunistul cel mai mare". Cam atât îi duce capul, plus că au ca sport oficial, însuşirea iniţiativelor celorlalte partide şi asta de incapabili ce sunt. Aşa au făcut cu votul uninominal pe care l-au respins în primă fază, după care când au văzut că e pe bune şi înaintează au devenit cei mai mari fani şi apoi au susţinut că a fost idea lor. La fel cu mărirea salarilor. Deci nu sunt decât nişte paraziţi atât de înapoiaţi mintal că ţi-e jenă doar să le priveşti moaca şi să le pronunţi numele. Mie unul îmi provoacă scârbă.



Problema cea mai mare pe care o am cu aceste jeguri pline de Ebola este că toată această orgie a promisiunilor, care mai de care mai insultătoare pentru cel ce ascultă, este că nici un partid nu vorbeşte şi nu aminteşte de criza financiară mondială care a lovit şi România destul de bine. Adică auzi la ştiri, cum zeci de fabrici îşi trimit oamenii în şomaj, îşi restrâng activitatea sau îşi suspendă temporar activitatea. În ultimele două săptămâni doar astfel de ştiri au curs pe Tv. Nu sunt bani, nu sunt comenzi de afară pentru export, prin urmare fabricile se închid şi oamenii devin şomeri, iar pe plan extern se vorbeşte de ani buni până cînd situaţia se va redresa. Şi mie îmi vine limbricul de Geoană şi îmi vorbeşte SF-uri cu trenuri de sute de kilometri viteză, mii şi mii de kilometrii de autostradă, salarii dublate şi triplate şi miliarde investite în sisteme. Să vină în paştele mă-sii să spună că e nasoală situaţia şi nu vor fi bani atât de mulţi şi ce dracu facem cu şomerii. Cum naiba poţi să-i spui unuia că vede alb, când omul se uită la negru? Cât de nesimţit trebuie să fi să ai asemenea tupeu şi să mai iei şi oamenii de proşti. Trebuie să fi politician nu alta.
Hai ia-i de proşti, dar nu pe toţi. Ce dracu!

PS. Îmi asum limbajul folosit în caracterizarea acestor viermi din politică, pentru că la fel de insultat mă simt şi eu când îşi deschid ei gura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu