marți, ianuarie 20, 2009

Underworld : Rise of the Lycans

Am văzut primele două filme din seria Underworld şi pot să spun că sunt preferatele mele printre toate filmele cu vampiri. Adică nu au naivitatea celor cu Dracula cu lilieci şi alte dude.
Mda şi seria Blade e bună şi ea.
În fine, pe 23 ianuarie 2009, va avea premiera celei de-a treia părţi intitulată Underworld: Rise of the Lycans, deci probabil va apărea şi în România în curând.
Ce e de observat - în primul rând Kate Backinsale nu mai apare în această serie în rolul de eroină principală. Locul ei este luat de Rhona Mitra şi asta deoarece contrar a ceea ce s-ar putea crede, a treia parte Underworld nu este o continuare a poveştii din a doua parte, ci se ocupă de originiile disputei de veacuri dintre vampiri (Death Dealers) şi vârcolaci (Lycans). Lucian se evidenţiază din rândul lycanilor ca un lider care-i va conduce pe ai săi în lupta de eliberare de sub sclavia brutală a celui mai puternic vampir, Viktor, care i-a persecutat timp de sute de ani. Lucian este ajutat în demersul său de Sonja, iubita sa secretă care provine din rândul clanului vampirilor.

Trailer Underworld : Rise of the Lycans



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu