joi, ianuarie 15, 2009

Obama! Să nu te apleci cumva!

Azi se pare că ne ocupăm de homo-ppl.

Peste câteva zile, Barack Obama va terbui să se confrunte cu ceremonia de investitură, ca să devină următoare marionetă prezidenţială. Cum la tot bairamul trebuie să fie şi un om al bisericii ca să se ocupe de toate cele sfinte şi să aducă harul divin asupra albo-kenyanului, cel norocos popă va fi episcopul anglican Gene Robinson, care pe lângă faptul că este un om al besericii e şi un homo declarat.



Ca să vedem cât de aiurea este această nominalizare, e bine de ştiut că numirea lui gay priest Robinson în funcţia de episcop anglican de New Hampshire, a avut ca rezultat proteste în rândul anglicanilor, care-l consideră pe tip, un eretic. Menţinerea lui totuşi în funcţie a avut ca efect faptul că mai multe dioceze din SUA şi alte state anglofone au respins orice contact public sau canonic cu le homo bishop.
Parcă Obama face în ciudă unei importante comunităţi!
În fine, sper (că câ)nd vor ajunge ca toţi pedofilii, homalăii, sado-masochiştii, zoofilii şi etc. de preoţi să se declare pe faţă exact ce sunt, Biserica să fie deja căzută în desuetudine şi văzută exact aşa cum o este - o instituţie coruptă, avidă de bani şi putere, o piedică în calea progresului omenirii, atât intelectual cât mai ales spiritual.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu