duminică, decembrie 28, 2008

Puterea vă urează de An Nou

Prin jurul datei de 30 octombrie, Traian Băsescu dădea asigurări profesorilor că legea privind majorarea salarilor cu 50% va fi respectată, odată cu instalarea noului guvern.
Premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu spunea clar că nu există resurse. PSD şi PD-L săreau ca arşi în crize de isterie ţipând că din contră există resurse, doar că guvernul nu este capabil să le administreze. Circul era întregit că tiranu' de la Cotroceni care punea gaz pe foc, acuzând guvernul că nu vrea să dea bani populaţiei. Pe lânga asta se mai şi transformase în instigatorul sindicatelor.
Acum odată instalat guvernul lui Boc Duracell s-a ajuns la vorba lui Tăriceanu şi anume că nu sunt fonduri din cauza crizei economice. E totuşi o problemă. PSD şi PD-L ştiau asta şi totuşi au dezvoltat acel circ, evident în scopuri electorale şi au minţit alegătorii, susţinând că banii există. Ei nu există.
La o reuniune informală a guvernului condus de piticania jenantă numită Boc, Zeus zicea aşa:

"Ştiu că planurile din programele voastre nu mai pot fi duse la indeplinire din cauza evoluţiilor negative ale economiilor din statele europene. Ştiu că veţi lua măsuri foarte dure şi ştiu şi că veţi suporta critici extrem de severe din cauza diferenţei dintre abordarea din campanie şi cea reală."

Să explic pentru cretinii votanţi ai lui Băsescu.

Nu numai că recunoaşte prin aceste vorbe că nu sunt bani pentru creşteri salariale, dar şi se spală pe mâini de toată treaba, vorbind de planurile şi programele Guvernului, de parcă nu ar fi avut nici o treabă cu acestea, uitând subit în stilu-i caracteristic de la o zi la alta că el era cel care răcnea cel mai tare că guvernul lui Tăriceanu minte şi vrea să păcălească profesorii. La fel a uitat că a inflamat spiritele în această problemă, făcând front comun cu pdeleii şi cu pesedeii. Acum vă zice că el nu are nici o treabă şi să vă uitaţi la guvern dacă măsurile vi se vor părea nepopulare.

Deocamdată râde de cum v-a fraierit!

La Mulţi Ani :D


Un comentariu: