vineri, decembrie 05, 2008

Descărcare de pe YouTube

Dacă ai ajuns la acest post, poate vrei să citeşti inainte Descărcare de pe YouTube - partea 2. E mult mai uşor şi mai simplu.


Pentru că ajung pe blog ceva oameni care caută cum să descarce de pe YouTube, m-am gândit să nu ignor chestiunea.
Tot ce trebuie să faci e sa instalezi Orbit Downloader. Click pe Imagine pentru a descarca programul



În principiu acest program descarcă orice video de pe orice site chiar dacă e embed, plus mp3 sau alte formate, de pe myspace sau orice site care îţi permite să asculţi dar să nu descarci, în plus fiind şi un manager de download în sensul clasic.
Există şi excepţii cum ar fi Trilulilu, de exemplu. Dacă vrei sa descarci de pe Trilulilu click aici.
Nu intru în detalii despre Orbit Downloader că presupun că dacă alegi să îl instalezi eşti atât de deştept să citeşti nişte instrucţiuni sau chiar să te prinzi cum funcţionează.

PS: La descărcarea de pe YouTube ar fi bine să iei în considerare problema descrisă aici. Din experienţă proprie, uneori se aplică uneori nu. Depinde ce noroc ai!

PS: Dacă vrei ceva rapid, eficient, fără a instala vreun program care recunosc, pe cât de eficient pe atât de greu de manevrat uneori, atunci vizitează keepvid.com şi poţi să ai clipul descărcat în câteva secunde, fiind rezolvată şi problema noii codări a fişierelor FLV de la YouTube, serviciul descărcând în mp4 video file.


Un comentariu: