luni, decembrie 01, 2008

Coji de portocale

S-a încheiat şi votul lu' peşte prăjit şi am să spun din start că am fost să votez, dar am tras de mine la greu. Şi voi mai spune şi cu cine am votat - am votat cu PNL. Am pus ştampila pe PNL fără treabă cu uninominalul şi cine mama dreak e catindat la mine în colegiu, că habar nu am, nu am avut şi nici acum nu ştiu - îţi dai seama că nu am stat eu să citesc nume de pe foaia de vot. Am căutat căsuţa corespunzătoare şi am executat.
De ce am ştampilat PNL? Că d-aia, că nu au fost atât de catastrofali ca celelate guvernări, că mai au în partid oameni cât de cât normali, că Tăriceanu se comportă mai serios şi nu execută clovnării ca Geoană (câteodată) şi Stolojan (tot timpul, dar tot timpul) şi în mod special să fiu anti-Băsescu, sentiment care cred că s-a înscris chiar în codul meu genetic. Deci ăsta e motivul pentru care mi-am mişcat fizicu' pe mizeria asta de vreme. Liberalii sunt cei porcăiţi, înjuraţi, terfeliţi, ameninţaţi, şantajaţi şi hărţuiţi de marinar şi de partidul lui de portocale oxidate, în care nici una nu e demnă de a fi înghiţită sau măcar privită.

Rezultatele sunt cam aşa

PSD-PC 36,5%
PDL 30,6 %
PNL 20,4%
UDMR 6,7%


Am prestat la Tv şi am şi ascultat ce au avut de zis fiecare din cele trei partide. De departe cel mai minunat a fost Boc, acest hopa-mitică a ridicolului uman care în loc să-şi asume ca un lider înfrângerea partidului (că asta s-a întâmplat) a prezentat triumfalist victoria dreptei în România. Deci pe lângă că s-a afiliat dreptei a luat şi scorul PNL-ului, l-a adăugat celui obţinut de mizeria oranj şi constantând că PNL se revendică şi el ca partid de dreapta, a făcut un ghiveci cu efect final - dreapta a câştigat alegerile şi deci ce bine ne-am descurcat noi. Nu a mai contat că PNL era văzut ca duşmanul de moarte care trebuia distrus şi Tăriceanu eliminat cu orice preţ. Nu au mai contat toate vorbele grele şi mizeriile aruncate spre liberali în ultimii doi ani. Suntem fraţii de dreapta.
Să nu mai intru în detalii privind faptul că PD-ul se ţinea un partid de stânga şi cânta internaţionala socialistă cu mâna pe piept, iar alipit de Băsescu căcănezei lui Stolojan a devenit şi Liberal pe lângă Democrat. A devenit mai de dreapta decât dreapta dreptelor. PDL nu e nimic, e o clică infectă din cei mai mari corupţi ai ţării adunaţi la un loc de cel mai mare tupeist, nesimţit şi gunoi a ţării - Traian Băsescu.
Rezultatul votului a mai adus sfârşitul lui Stolojan, acest sinistru depresiv, anunţător de catindatură în chiloţi, îmbolnăvit subit pentru a sublinia latura umană prefabricată a căpitanului peste gradele de alcool. Dacă nu va avea sclipiri de geniu însoţite de prostia şi pasivitatea celorlalţi, atunci este un om terminat din punct de vedere politic şi liber să se întoarcă din grota sinistră care l-a ejectat în lume, că mă îndoiesc că vreo fiinţă umană putea da naştere unei asemenea abominaţii scabroase.
Referitor la PSD şi PNL - sper să aibă decenţa pentru a se alătura în a alcătui o majoritate, pentru că una va trebui să ia naştere. Din punctul meu de vedere PNL-ul dacă întoarce ochii spre PDL pentru această majoritate, atunci am terminat cu ei definitiv şi ireparabil. Ar fi ca şi cum te-ai duce şi ţi-ai da limbi cu cel care te-a scuipat timp de doi ani zile în fiecare zi. Iar PNL poate ar trebui să priceapă că o mare parte a electoratului său este anti-băsescian până în măduva oaselor, iar o eventuală asociere cu partidul portocaliu l-ar distruge din perspectiva alegerilor de peste patru ani. Sau poate nu, dacă mizeria de la Cotroceni va fi zburată la alegerile prezidenţiale de anul viitor, ceea ce sper şi probabil că se va întâmpla. Oricum o asemena acţiune va fi împotriva proprilor votanţi, iar unele afirmaţii din anturajul liberalilor mă înfioară, în sensul că unele din cerinţele lor nu vor fi acceptate niciodată de PSD, dar foarte repede şi pe colţul mesei de Băsescu care va vrea să împingă PDL-ul la guvernare cu orice preţ pentru a avea un spate pentru alegerile prezidenţiale. Că în aceste condiţii liberalii vor fi înjunghiaţi în spate de către navigator nu e nici o îndoială şi doar o chestiune de timp.
De aceea în viziunea mea lucrurile sunt simple - PNL şi PSD = Alianţă = Eliminarea lui Băsescu şi scăparea ţării de cea mai oribilă creatură. Asta ar trebui să fie în capul lor. Ălea cu guvernarea, plan economic, salarii mărite şi alte caterinci de pun botul unii, se rezolvă cumva dă-le dreak.
Dar nu poţi să ai încredere în nimeni...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu