duminică, martie 29, 2009

Jay Rockefeller - "Internetul nu ar fi trebuit să existe"

Senatorul Jay Rockefeller din infama familie cu acelaşi nume, a declarat ar fi fost mai bine dacă internetul nu ar fi fost inventat. Pe mine nu mă surprind deloc aceste vorbe şi mai ales din gura unui Rockefeller, una din cele 13 linii de sânge aflate în spatele scenei evenimentelor mondiale trecute sau viitoare.
Internetul este cel mai mare duşman al acestor oameni, pentru ca permite circulaţia liberă a informaţiei cum nici un alt mijloc media nu o poate face, iar la această oră are loc o desconspirare masivă pe internet a planurilor, mişcărilor şi agendei acestor oameni. Toate grupurile mari media şi de presă sunt controlate de aceşti oameni, şi numai ceea ce se doreşte, se transmite publicului. Internetul este locul unde media alternativă a explodat, iar acum pe lângă un război informaţional se duce şi un război pshihologic.
Ceea ce face Rockefeller e demonizarea întregului internet.
Deşi şi-a lăsat o portiţă de scăpare spunând că ar fi o prostie, cu referire la afirmaţia că internetul nu ar fi trebuit să existe, nu am nici un dubiu că exact asta gândeşte şi crede. Toţi cei ocultaţi de privirea publică se zvârcolesc în chinuri pentru simplul fapt că internetul există şi că nu e prea mult controlat de gurverne. Dar se lucrează la asta în mod intens. Mai multe detalii într-un alt post.
Ceea ce mă distrează la acest Rockefeller corcit cu propriile neamuri e că invocă aceaşi idee tampită şi supradimensionată a securităţii. Nu aţi observat că totul are treabă cu securitatea. Numai că dacă te uiţi mai atent, e vorba de control. Camere de luat vederi, cipuri in paşapoarte, în cărti de identitate, măsuri tembele pe aeroporturi, legislaţii de spionare, etc. Întrebarea e - cum asigură acestea securitatea populatiei? Dacă cineva îţi dă în cap in faţa unei camere de luat vederi, cu ce te incalzeşte că e observat si filmat, si eventual prins, asta dacă se doreşte acest lucru. Tot mort vei fi sau băgat in spital. Deranjul e prea mare în comparaţie cu beneficiile. Şi oricum securitatea invocată nu e pentru tine ci pentru ei. Să se ajungă mai greu la ei şi la starea de fapt coruptă existentă. Securitatea le serveşte lor, iar modul în care se realizează este prin controlul tau absolut. Altădată când mai auzi de noi măsuri de securitate, gândeste-te cum îţi servesc ţie şi vei constata că de fapt nu te protejează pe tine cetăţean ci pe ceva mult mai important decât tine, iar acel important nu te serveşte în nici un fel.

video



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu