vineri, martie 27, 2009

Berceanule să-mi sugi pula

Băi câtă nesimţire la jigodia asta transportoare de Berceanu.
Foarte interesant, că exact la câteva zile după ce peneliştii l-au ales pe Crin Antonescu ca lider al PNL, iar acesta urmează să-şi anunţe candidatura la preşedenţie, bucurându-se de o susţinere importantă din partea unei părţi a media şi de încredere din partea electoratului s-au trezit şi jegurile pdeliste, slugi ale Băsescului să umble cu jmecherii din ăstea maneliste, cum ar fi organizarea alegerilor prezidenţiale odată cu cele pentru europarlamentare, adică peste doar câteva luni şi nu în noiembrie la termenul legal.
Încă o dovadă că ăştia cred că pot face ce vor şi cum vor. Ideea e că Băsescu e disperat, şi şade prost în sondaje. Acum noi ar trebui să înghiţim chestia asta cu economia de fonduri şi alte chiţibuşuri. Procesul democratic nu trebuie să facă economii ca să se manifeste şi astfel să facă artificii ieftine care nu au nici o legătură cu democraţia ci doar cu porcărioare, jmecherii şi fentări ale sistemului pentru interesul personal. Asta scriu pentru cine crede că există democraţie în ţara asta sau oriunde altundeva pe planetă. Deci pentru majoritate.
Păi atunci să declare Băsescu legea marţială şi să se proclame preşedinte pe viaţă, că ştiu că ar fi pasionat de această perspectivă.
Ţinerea alegerilor prezidenţiale peste două luni, ar însemna că Antonescu şi Geoană să nu aibă timp să se impună în conştiinţa electoratului ca acesta să-i evalueze în mod corect o perioadă de timp şi apoi să aleagă în cunoştiinţă de cauză.
Ce vor căcaţii de pedelişti? Băsescu stă prost în sondaje, dar se poate şi mai prost, iar până în noiembrie mai e mai mult timp. Criza e nasoală, populaţia e nemulţumită, guvernul e de jenă - aşa că ce-ar fi ca Băsescu să fie ales pentru încă cinci ani acum repede cu o caterincă, fără ca Antonescu şi Geoană să se dumirească ce se întâmplă şi fără timp deloc să-şi formeze o strategie electorală.

Foarte jmecheresc şi eficient jeguri portocalii. Deci să-mi sugeţi pula.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu