marți, martie 31, 2009

Fotografii, "teroriştii" noştri

Eu ca om care fotografiez destul de mult pe spaţiul public şi care de obicei nu urmăresc sa fotografiez oameni, instituţii şi alte treburi care îi irită pe miliţieni sau pe alţi analfabeţi, pot să spun că am dat de multe ori de unii care se credeau buricul pământului şi se simţeau îndreptăţiţi să mă să ia la rost ce fotografiez şi de ce fotografiez. Ce vreau eu şi din ce motiv vreau eu. Acum cu aceste noi coduri abjecte, se vor găsi şi mai mulţi cretini care să se bage în seamă, deşi nu e treaba lor. Unde oare se duc libertăţiile omului?

-----------------------------------------------------------------------------------

» În unele ţări vestice, fotografiatul în spaţii publice este descurajat de autorităţi, care invocă riscul terorismului.
» În Romania, "terorismul" e înlocuit de abuzuri ale autorităţilor, de necunoaşterea legilor şi de ostilitatea populaţiei la vederea unui aparat foto.
» Noul Cod Penal legalizează multe dintre abuzuri şi poate băga un fotograf în închisoare dacă pozează, de pildă, o cladire în care cineva a ieşit pe balcon. Citeşte restul articolului

via România Liberă


A apărut noul iMac




luni, martie 30, 2009

Google Classic

A se folosi în cazul în care nu există computer




duminică, martie 29, 2009

Jay Rockefeller - "Internetul nu ar fi trebuit să existe"

Senatorul Jay Rockefeller din infama familie cu acelaşi nume, a declarat ar fi fost mai bine dacă internetul nu ar fi fost inventat. Pe mine nu mă surprind deloc aceste vorbe şi mai ales din gura unui Rockefeller, una din cele 13 linii de sânge aflate în spatele scenei evenimentelor mondiale trecute sau viitoare.
Internetul este cel mai mare duşman al acestor oameni, pentru ca permite circulaţia liberă a informaţiei cum nici un alt mijloc media nu o poate face, iar la această oră are loc o desconspirare masivă pe internet a planurilor, mişcărilor şi agendei acestor oameni. Toate grupurile mari media şi de presă sunt controlate de aceşti oameni, şi numai ceea ce se doreşte, se transmite publicului. Internetul este locul unde media alternativă a explodat, iar acum pe lângă un război informaţional se duce şi un război pshihologic.
Ceea ce face Rockefeller e demonizarea întregului internet.
Deşi şi-a lăsat o portiţă de scăpare spunând că ar fi o prostie, cu referire la afirmaţia că internetul nu ar fi trebuit să existe, nu am nici un dubiu că exact asta gândeşte şi crede. Toţi cei ocultaţi de privirea publică se zvârcolesc în chinuri pentru simplul fapt că internetul există şi că nu e prea mult controlat de gurverne. Dar se lucrează la asta în mod intens. Mai multe detalii într-un alt post.
Ceea ce mă distrează la acest Rockefeller corcit cu propriile neamuri e că invocă aceaşi idee tampită şi supradimensionată a securităţii. Nu aţi observat că totul are treabă cu securitatea. Numai că dacă te uiţi mai atent, e vorba de control. Camere de luat vederi, cipuri in paşapoarte, în cărti de identitate, măsuri tembele pe aeroporturi, legislaţii de spionare, etc. Întrebarea e - cum asigură acestea securitatea populatiei? Dacă cineva îţi dă în cap in faţa unei camere de luat vederi, cu ce te incalzeşte că e observat si filmat, si eventual prins, asta dacă se doreşte acest lucru. Tot mort vei fi sau băgat in spital. Deranjul e prea mare în comparaţie cu beneficiile. Şi oricum securitatea invocată nu e pentru tine ci pentru ei. Să se ajungă mai greu la ei şi la starea de fapt coruptă existentă. Securitatea le serveşte lor, iar modul în care se realizează este prin controlul tau absolut. Altădată când mai auzi de noi măsuri de securitate, gândeste-te cum îţi servesc ţie şi vei constata că de fapt nu te protejează pe tine cetăţean ci pe ceva mult mai important decât tine, iar acel important nu te serveşte în nici un fel.

video



Noua monedă globală

Banca centrală a Chinei a propus înlocuirea dolarului ca monedă internaţională de referinţă cu un nou sistem gloabal.
Dar e criză, iar crearea unei monede noi costă alţi bani, aşa că s-a decis doar operarea unor mici modificări...




vineri, martie 27, 2009

Cel mai tare video de pe internet




Berceanule să-mi sugi pula

Băi câtă nesimţire la jigodia asta transportoare de Berceanu.
Foarte interesant, că exact la câteva zile după ce peneliştii l-au ales pe Crin Antonescu ca lider al PNL, iar acesta urmează să-şi anunţe candidatura la preşedenţie, bucurându-se de o susţinere importantă din partea unei părţi a media şi de încredere din partea electoratului s-au trezit şi jegurile pdeliste, slugi ale Băsescului să umble cu jmecherii din ăstea maneliste, cum ar fi organizarea alegerilor prezidenţiale odată cu cele pentru europarlamentare, adică peste doar câteva luni şi nu în noiembrie la termenul legal.
Încă o dovadă că ăştia cred că pot face ce vor şi cum vor. Ideea e că Băsescu e disperat, şi şade prost în sondaje. Acum noi ar trebui să înghiţim chestia asta cu economia de fonduri şi alte chiţibuşuri. Procesul democratic nu trebuie să facă economii ca să se manifeste şi astfel să facă artificii ieftine care nu au nici o legătură cu democraţia ci doar cu porcărioare, jmecherii şi fentări ale sistemului pentru interesul personal. Asta scriu pentru cine crede că există democraţie în ţara asta sau oriunde altundeva pe planetă. Deci pentru majoritate.
Păi atunci să declare Băsescu legea marţială şi să se proclame preşedinte pe viaţă, că ştiu că ar fi pasionat de această perspectivă.
Ţinerea alegerilor prezidenţiale peste două luni, ar însemna că Antonescu şi Geoană să nu aibă timp să se impună în conştiinţa electoratului ca acesta să-i evalueze în mod corect o perioadă de timp şi apoi să aleagă în cunoştiinţă de cauză.
Ce vor căcaţii de pedelişti? Băsescu stă prost în sondaje, dar se poate şi mai prost, iar până în noiembrie mai e mai mult timp. Criza e nasoală, populaţia e nemulţumită, guvernul e de jenă - aşa că ce-ar fi ca Băsescu să fie ales pentru încă cinci ani acum repede cu o caterincă, fără ca Antonescu şi Geoană să se dumirească ce se întâmplă şi fără timp deloc să-şi formeze o strategie electorală.

Foarte jmecheresc şi eficient jeguri portocalii. Deci să-mi sugeţi pula.


Canon EOS 500D apare în mai

În luna mai 2009 va fi lansat aparatul foto DSRL Canon EOS 500D, urmaşul lui EOS 450D
Modelul are un senzor CMOS capabil de 15 megapixeli. Ca fapt divers - 450D are 12 megapixeli, 400D are 10 megapixeli, iar 350D are 8 megapixeli iar 300D are 6 megapixeli.
Pe lângă alte multe îmbunătăţiri ale performanţelor faţă de precedentul model, Canon EOS 500D va putea înregistra clipuri video la rezoluţie Full HD, o posibilitate nouă pentru camerele DSRL, care erau destinate exclusiv fotografiei. Astfel Canon vrea să ţină pasul cu cei de la Nikon care prin modelul lor D90 au lansat premiera filmării în cazul aparatelor DSRL.






miercuri, martie 25, 2009

Cele 7 minuni ale comunismului

1. Toţi aveau de lucru...
2. deşi toţi lucrau, nimeni nu muncea
3. deşi nimeni nu muncea, planul se făcea
4. deşi planul se făcea, nimic nu se găsea
5. deşi nimic nu se găsea, toţi aveau
6. deşi aveau, toţi furau
7. desi toţi furau… nimic nu lipsea!

De ce nu ne-o fi placut?


Boc e complexat

...rău de tot
atât de mult că a ajuns să se ridice pe vârfuri când în jur apar oameni mai înalţi. Şi totuşi doamna Koveşi, procurorul general al României e o fostă baschetbalistă. Asta face toată scena şi mai penibilă.



Poză ciordită cu neruşinare de pe www.ciuatacu.ro


300 de postări

La 11 luni de la apariţia acestui blog am ajuns la 300 de postări. Unele mai serioase, altele pline de prostii, pentru că aşa cum am spus şi la secţiunea "Despre" - nu mă prea duce capul .Deci în marea lor majoritate prostii. La mulţi ani!




marți, martie 24, 2009

Penisul si Google Earth

Unui englez de 18 ani, i-a venit ideea să deseneze o sculă mare pe acoperişul casei părinţilor săi, pentru ca imobilul să iasă în evidenţă faţă de celelate pe Google Earth şi să fie astfel mai vizibil.
Nu există date că cineva ar fi observat opera de artă pe Google Earth, dar după vreun an, aceasta a fost fotografiată de pilotul unui elicopter care trecea deasupra zonei.




Pisi mic Elena prinsă cu minciuna

Care Elena? Elena Băsescu desigur.
Prins cu minciuna e şi tăticul marinar tiran care sălăsluieşte la Cotroceni. Tăticu şi fătuca s-au sfătuit şi au ajuns la ideea că două semestre part time la James Madison University se pot transforma cu uşurinţă în abosovirea cursurilor respectivei instituţii. Că românii e proşti şi nu se prinde. Ori dacă se prinde nu ştie.




luni, martie 23, 2009

Aaron Russo vorbeşte despre cum funcţionează mintea unui Rockefeller

În acest caz Nick Rockefeller, cu care Aaron Russo a fost prieten, până ce a aflat ce are această familie infamă în plan. Interviul este luat de către Alex Jones

video


Aaron Russo şi Nick Rockefeller (cel cu mustaţă)



Mare grijă la Carrefour

Escrocheria funcţionează in următorul fel:

Două puştoaice bune de 18 ani se apropie de maşină in timp ce bagi
cumpăraturile în portbagaj şi încep să ştearga parbrizul de la masină cu o
carpă în timp ce sânii le atârnă afară din tricouri. E imposibil să nu te
uiţi. Când le mulţumeşti şi le dai nişte bani, ele te roagă ca în loc de
asta să le duci la un alt magazin Carrefour. Accepţi, şi ele se suie in spate.
Pe drum încep să facă sex una cu alta. După un timp una dintre ele trece
în faţă şi începe sa iţi facă sex oral. În acest timp cealaltă iţi fură
portofelul!
Va sfătuiesc să fiţi foarte atenţi deoarece mie mi s-a întamplat lunea trecută, miercuri, de două ori vineri, azi şi mă duc şi mâine !!!


Henry Kissinger dă ordine la vârful Statelor Unite

James L. Jones - sfătuitor al preşedintelui Barack Obama pe probleme de securitate naţională a vorbit la a 45 ediţie a Conferinţei de Politică a Securităţii. Un print-screen de pe site-ul Council On Foreign Relations, al discursului lui Jones, unde acesta spune clar de unde-şi primşte ordinele. Nu de la Preşedinte, ci de la Henry Kissinger, care este băgat în toate cercurile elitiste existente şi în toate conflictele izbucnite pe glob, stând în spatele perdelelor şi trăgând sforile. Kissinger este responsabil de moartea a sute de mii de oameni.
Oamenii ăştia nici nu se mai ascund.




duminică, martie 22, 2009

Bufniţa Illuminati

Bufniţa reprezintă unul dintre simbolurile Illuminati şi cel preferat de societatea secretă Bohemian Grove. Se ştie că Illuminati au folosit şi folosesc foarte mult simbolismul lor în arhitectura oraşelor, pentru că au un cuvânt greu de spus în acest domeniu, ei fiind cei care controlează băncile şi instituţiile care finanţează proiectele arhitecturale şi de asemenea deţin şi marile firme de construcţii, au posturi de conducere în cadrul municipalităţilor, etc. Deci pot face ce vor şi sunt încântaţi de asta.
Aceasta este clădirea Forest Bank din Austin, Texas, SUA. Dacă te uiţi bine vei observa că edificiul simbolizează o bufniţă cu foarte mare claritate. Orb să fii să nu vezi.




Iluzie foto

Priveşte punctul negru din centrul pozei până ce se termină numărătoarea, iar fotografia care e în alb-negru ţi se va părea color. Asta până ce vei îndepărta privirea. Click foto pentru mărire.




vineri, martie 20, 2009

Architects of Control

Un documentar foarte interesant realizat de Michael Tsarion în colaborare cu suedezii de la Red Ice Creations

video



Când de mică urci în partid

Mie unul acest inteviu cu Elena Băsescu mi se pare hidos. Dar eu sunt subiectiv şi cred, aşa cum am crezut de la început, că Traian Băsescu este răul cel mai mare care putea da peste ţară. Şi aşa va fi consemnat şi de istorie, dar asta depinde de cine o va scrie. La cum e ţara la ora asta probabil o va scrie TRU.
În fine - dar să vrei "să munceşti mult ca să îndrăzneşti să te compari cu tata". Auleo, păi tata e un mincinos, un ţepuitor şi cel care şi-a înjughiat în spate toţi colaboratorii şi alte multe treburi. E necesară doar o minimă analiză a carierei tăticului.
Nimic de admirat.
Să vrei să munceşti mult ca numai să speri să ajungi ca tata! - e sinistru. Pentru numele lui Dumnezeu - e ăla cu "muie" pe postul naţional.
Ori eşti proastă ori eşti oarbă. Ori mizeria e încodată în genetica moştenită.

video



miercuri, martie 18, 2009

666 la CERN

Stăteam pe site-ul CERN să văd ce mai fac ăia cu particulele lor şi cu tunelul în care vor să le ciocnească.
Aprind o ţigară şi îmi ridic ochii de pe text şi mi se opresc pe logo-ul CERN. Numai după vreo trei secunde mi-a picat fisa!
Uite-l, în variantă mărită de pe Google Images. Ce e în neregulă cu oamenii ăştia?
Acum vreo o lună am văzut un documentar despre logo-urile majoritatăţii companiilor, corporaţilor şi instituţilor internaţionale şi cum toate sunt simboluri masonice sau corelate cu Illuminati, etc. stilizate fiecare în mod propriu, fără a li se altera însă forma - răsăritul soarelui, ochiul, piramida, patratul ş.a.m.d. Toate cu demonstraţie.
Şi acum observ mizeria asta.




duminică, martie 15, 2009

The Obama Deception

Un nou film marca Alex Jones, în care Barack Obama este dovedit ca fiind doar o păpuşă manevrată de aceleaşi cercuri oculte care hotărăsc destinele umanităţii de sute de ani. Un film excelent, plin de dovezi şi logică de bun simţ care arată fără urmă de îndoială direcţia în care se îndreaptă Statele Unite sub acest "mesia" corporatist al finanţelor globale.

video



Stop RFID Miting




sâmbătă, martie 14, 2009

Valentin Stan mă amuză

Mie îmi place de Valentin Stan, cunoscut ca şi omul cu laptopu'. Pare bătăios şi dacă ce exprimă pe gură cu privire la aprecierea pe care o are faţă de poporul român, se găseşte şi în sufletul său, atunci e bine. Mă ung la suflet, tiradele la adresa lui Băsescu, pe care personal îl consider cel mai mare pericol la adresa acestei ţări.
Ce mă intrigă la Valantin Stan? Frunzărirea continuă de documente cu legislaţia Uniunii Europene, fapt ce dovedeşte că o cunoaşte foarte bine, iar orice critică la adresa establishmentului din ţară se face cu referire la legislaţia europeană, de parcă aceasta este reprezentare legii divine. Dacă stai şi analizezi, Uniunea Europeană este o structură în care puterea se centralizează pe zi ce trece din ce în ce mai mult spre Bruxelles.
Ce se naşte atunci când puterea ajunge să se concentreze într-un singur loc?
Exact.
Apar tot felul de norme şi legislaţii europene care regulează toate aspectele vieţii unui individ până la absurd, legislaţii care au întâietate faţă de legislaţia naţională, care legislaţie naţională e adoptată de chiar de Parlamentul pe care l-am votat eu - oricât de cretin ar fi el!
De multe ori când vorbeşte Valentin Stan am senzaţia că este un agent al Uniunii Europene care trebuie să îmi spună ce minunată şi măreaţă este legea steagului albastru cu stele, când eu singur îmi dau seama că nu este decât dorinţa unei structuri ce alunecă spre fascism să limiteze şi să standardizeze tot ce mişcă.
Apoi ceva ce mă distrază la culme e că Valantin Stan când ajunge să vorbească despre SUA, spune că acolo e o democraţie consolidată. În SUA e orice, numai democraţie NU. De fapt e un fost stat democratic care la ora asta e într-un drapaj de la principiul democratic, nemaiîntâlnit pe acele teritorii. Dar dacă Valantin Stan se informează de pe FOX şi CNN, sigur că e democraţie. Numai că dacă stai şi îngurgitezi programele FOX şi CNN, îţi dai seama că ceva pute rău de tot - e propaganda care îţi învăluie mintea cu fum şi oglinzi.
Eu nu pot să-l mai ascult pe Stan cu Uniunea lui Europeană.