joi, mai 07, 2009

Noul cont de YouTube a lui Alex Jones

Deci s-a aflat că canalul de YouTube a lui Alex Jones a fost suspendat pentru că Alex Jones a arătat spre cameră un articol dintr-un ziar din Pittsburgh în care era vorba despre el. Asta înseamnă în viziunea celor de la YouTube că a violat legea copyrightului.
Deci dacă îţi cumperi un ziar şi vorbeşti despre un subiect din acel ziar şi arăţi ziarul spre cameră, să zicem ca dovadă pentru cei ce vizionează clipul că nu vorbeşti în gol si că există acel subiect, atunci eşti vinovat de încălcări ale reglementărilor referitoare la copyright.
Deci aşa mare porcărie nu am auzit în viaţa mea. În aceste condiţii gândiţi-vă ce încălcări grave face Mircea Badea în emisunea sa televizată. Sau multe emisiuni care prezintă fragmente din presă pentru a-şi susţine punctul de vedere.
Ideea e că e o mare porcărie, şi deocamdată astfel de lucruri nu sunt prevăzute ca delicte de copyright pentru că sunt atât de absurde. Dar se lucrează intens la asta.
Pe lângă asta sunt mii si mii de clipuri pe YouTube în care sunt prezentate pasaje din ziare şi chiar articolele şi titlurile cu pricina, dar care rulează în continuare fără nici un impediment.
S-a dorit ca contul de YouTube a lui Alex Jones să fie suspendat cu orice preţ. A ajuns prea mare. În emisiunea sa de radio Alex Jones a spus că a sunat la ziarul din Pittsburgh şi i s-a spus că ei nu au făcut nici o plângere şi nici o sesizare către YouTube cum că aricolul din publicaţia lor a fost arătat la cameră.
Deci vrăjeală şi acţiuni de tip comunist şi politica pumnului în gură.
Deocamdată Alex Jones se află pe YouTube ca urmare a sutelor de canale care îi redistribuie clipurile, iar canalul în care erau prezentate emisiunile lui Jason Bermas, un colaborator a lui Alex Jones, a devenit acum canalul oficial al lui Alex Jones, asta până când YouTube va veni cu alte mizerii corporatist-comunisto-fasciste.

click


UPDATE - după câteva zile, YOUTUBE a suspendat=cenzurat şi acest cont, fără nici un motiv.
NEW UPDATE - aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu