marți, mai 05, 2009

Contul de YouTube a lui Alex Jones a fost suspendat

...sau mai bine zis cenzurat. Totul în buna tradiţie YouTube, care de o bună perioadă de timp suspendă conturile oamenilor în draci şi mai ales ale celor cu mesaje incomode.
Canalul posta emisiunile de radio filmate ale lui Alex Jones, emisiuni în care erau dezvăluite lucruri grave care se întâmplă la ora aceast în SUA şi care nu apăreau niciodată în presa centrală corporatisă americană sau internaţională. Canalul avea aproximativ de 40.000 de abonaţi şi zeci de milioane de vizionări ale clipurilor încărcate.

YouTube este deţinut de Google, corporaţia gigant din domeniul internetului. De-a lungul timpului Google şi-a dovedit partizanatul şi dispoziţia de a omite informaţii dinspre serviciile sale, mai ales în gulagul totalitar din China.
De asemenea Google este recunoscut pentru eliminarea de informaţii, eliminare motivată politic. În februarie 2003, Google a stopat nişte reclame ale Oceana, o organizaţie non profit care protesta împotriva unei companii navale mari care deversa deşeuri în ocean.
În octombrie 2007, Google a interzis anunţuri ale senatorului de Maine, Susan Collins pentru că criticase operaţiunile lui George Soros, promovate pe MoveON.org.
În aprilie 2008, Google a refuzat să ruleze anunţuri pentru o organizaţie creştină din Marea Britanie care se opunea avorturilor.

Pe lângă faptul suspendării contului lui Alex Jones, YouTube a blocat materiale video produse de Wael Abbas, un activist care a postat clipuri despre brutalitatea poliţiei şi despre American Life League şi Planned Parenthood.
YouTube are propria sa agenda care se potriveşte de minune cu agenda Noii Ordini Mondiale.
Nu mai e loc pentru You în YouTube.

Alex Jones vorbeşte despre suspendarea canalului său de pe YouTube




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu