miercuri, mai 27, 2009

Există şi astfel de viermi

Ăia din merele stricate şi din alte locaţii sunt simpatici foc.
O ştire de pe Antena 3 - dacă eşti un OM - garantat să te scârbească.



Să vedem acum comentarile unei scârbe, atitudine specifică de cocalar retardat, de gibon greţos cu o minte redusă până la absurd, dar care în nimicnicia ei a generat un ego simplist dar dezgustător prin materialismul pe care îl pune în faţa omeniei, bunului simţ, iar sursa lăudăroşieniei sale este ca de obicei în ţara asta - jmecheria şi furtul. Un om care ar fi muncit corect să aibă o firmă - nu se exprimă în halul ăsta.
Evident a scrie - e doar apanajul fraierilor, iar viermele doar foarte rar apelează la această ocupaţie, după cum se şi vede.



Acum să-l vedem şi pe cocalarul de pe lac.



Dacă ţara asta era normală şi nu ar fi trăit în ea atât de multe maimuţe retardate, Lacul Snagov ar fi rămas neatins şi ar fi fost destinat exclusiv pregătirii sportivilor. Dar cum în ţară există şi "băieţi deştepţi" care aveau nevoie să pună cub curul unor tute nişte Porche-uri Caen, nişte Bentley-uri, nişte X5-uri (că altfel nu stau tutele) - s-au făcut proprietari pe pământurile statului şi le-au vândut altor maimuţe - ca cel din imagine - care l-a rândul lui a vândut alte lucruri însuşite direct de la stat. Care stat e de căcat, pentru că e condus de căcaţi. Din ăştia.
Ce e trist e că dacă aceste jeguri se învârtoşează şi îşi sună rahaţii sus puşi, sportivele vor fi date afară de la Snagov şi trimise în altă parte. Pentru că dacă se pune problema să se mute un aeroport că astfel de imbecibili s-au gândit că e trendy să-şi pună vilele sub motoarele avionului, a scoate nişte sportive din locul lor de antrenament e nimica toată. Pentru că aşa e ţara şi aşa e poporul.

Mircea Badea scrie excelent pe această temă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu