duminică, aprilie 12, 2009

Vizitatorilor...

..veniţi de pe blogul Elenei Udrea şi al bibliotecarilor, le mulţumesc pentru trafic. E o adevărată pleaşcă - ca să îl citez aproximativ pe domnul Paleologu.
Îmi place că cei zece negri mititei cu pricina se caută pe Google unul pe altul. E Dumnezeu pe Pământ.
Sănătate!


Un comentariu:

  1. Simpatic!
    Numai că vă vindeţi ieftin...

    "le mulţumesc pentru trafic. E o adevărată pleaşcă "
    este un scop mărunt pentru care nu merită să-ţi faci blog.

    Este uşor să spui despre alţii că sunt "luzări trepanaţi". Ceea ce era ceva mai greu, în cazul în care nu aruncaţi cu cuvinte, ci chiar doreaţi să vă documentaţi, era să staţi să citiţi efectiv câteva zile sutele de comentarii şi să observaţi că, uneori, ceea ce spun unii din aceşti "luzări" ajunge cu nonşalanţă pe buzele analiştilor politici. Aparent este un chat fără importanţă, o bătăiţă între pro şi contra, uneori însă "oamenii deştepţi" pe care îi priviţi la televizor află şi ei nişte lucruri de acolo. Alteori chiar şi Guvernul trage cu ochiul, sau parlamentul... Ceea ce se pare că nu înţelegeţi este că nimeni nu comentează acolo pentru trafic, pentru că acesta nu ne aduce, fiecăruia dintre noi, nici un avantaj.
    Poate că trepanaţii despre care vorbiţi se transformă într-o armă (este adevărat, cu sâmburi de cireşe, cum aveau pe vremuri copii) de tip vox populi, o armă care vă face şi dumneavoastră o viaţă mai puţin aberantă.

    Apropo, nick-ul meu este Bibliotecaru, cu B mare şi nearticulat şi nu, nu sunt bibliotecar.

    :)
    Ieri am spus acolo că EBA nu va putea intra în Grupul Parlamentar al Popularilor Europeni (adică, pe exact, Grupul Partidului Popular European (Creştin-Democrat) şi al Democraţilor Europeni), chiar dacă va reveni în PD-L. Sunt curios câţi ziarişti vor prelua idee aceasta (care nu a fost spusă până acum) destul de importantă în economia votului. :D

    Cam atât cu celebritatea... luzărul trepanat Bibliotecaru părăseşte blogul.

    RăspundețiȘtergere