marți, aprilie 21, 2009

Crisis by design

Toată suflarea pământului cred că s-a prins că Obama este un socialist. Dacă nu, somn uşor în continuare. O spun chiar cei din jurul lui. Iar politica pe care o implementează în prezent în SUA se poate spune că nu duce la socialism, duce la comunism. De fapt SUA sunt deja de multă vreme un grup de state conduse de un guvern federal cu apucături comuniste şi influenţe fasciste
În fine - avem credite, avem consum, avem lux şi lăcomie în prostie. Avem USA. I-ar acest trend a fost exportat. Şi a ajuns şi în România - de unde credeţi că au apărut pitzipongismul Vuitton şi maimuţele cu Bugatti care plimbă aceste pitzipoance pe bulevardele patriei. Din credite. Ok şi din furt. Dar mai ales din credite. Din promovarea consumului la greu. Pentru că majoritatea gorilelor aurite au igrasie în garsoniere şi oale ciobite şi papă pită cu untură. Dar era liber la creditare.
Ori ai o elită bancară care controlează la vârf finanţele mondiale.
Rahm Emanuel - spunea că o criză nu trebuie irosită, pentru că dă oportunitatea de a face lucruri pe care nu le poţi face în mod normal.
Atunci când era lumea mai dragă - apare criza. Criză by Design.
Cad bănci, cad instituţii financiare. Cu excepţia celor din vârful piramidei, cele aflate sus în top. În ele sunt pompate miliarde şi triliarde de dolari. Nu şi în industria auto şi altele afectate. Sunt lăsate în faliment. Aproape totul este lăsat în faliment. Doar la vârf se pompează banii. Asta înseamnă că se eludează resursele ţării.
Asta face Obama la ora asta în USA. Iar politica asta va fi şi ea exportată. Pentru ei centralizarea a fost prima şi singura lor opţiune. Acum e timpul să lase vrăjelile. E pe faţă.
Mai jos nişte vorbe ale lui Karl Max - de acum 100 şi ceva de ani.

"Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.
The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be nationalized and State will have to take the road which will eventually lead to communism."

Karl Marx, 1867




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu