marți, aprilie 28, 2009

WTF?

Din fericire pentru mine, eu cam ştiu ce se întâmplă. Oricum nu e de bine.
În fine, iată pănă unde ajunge treaba asta cu Obama. S-a putut observa încă de anul trecut că negroteiul ăsta are la dispoziţia sa toate prostituatele mediatice care i-au creat în rândul prostimii imaginea pe care o are astăzi. Asta e doar pasul următor în împingerea acestui neneorocit spre o imagine şi mai măreaţă în capul spălăciţilor pe creier.
Mişto este faptul că de când a avut loc inaugurarea lui Obama, omul ăsta a făcut totul pentru a-şi bate joc de poporul american. A votat şi a întărit Patriot Act a lui Bush, a dus până la extrem acordarea de bani pentru marile bănci, duce mai departe proiectul Uniunii Nord-Americane, deşi în campanie le spunea muncitorilor că va scoatre ţara din NAFTA şi GAP. Trupele din Irak vor fi menţinute pentru încă doi ani, iar cele din Afganistan au fost suplimentate cu alţi 30.000 de militari. A numit în funcţii numai lobişti şi oameni de pe Wall Street.
Acum e pe acelaşi calapod cu Isus Christos. Dacă un dobitoc i-a făcut portretul ăsta nu înseamnă decât că ăla e dus cu pluta. Dar de aici până ca acest portret să fie expus în mijlocul oraşului e cale lungă. Iar de aici, aceaşi media prostituată, va împinge şi mai mult propaganda asta bolnavă.
Iarăşi mi-e greaţă. Aparent mi-e greaţă în fiecare zi.

Un articol în engleză pe această temă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu