miercuri, aprilie 29, 2009

Despre gripa aşa zis porcină

Avem gripă. Ce distracţie! Ce mişto! Numai să aruncăm o privire asupra acestei gripe, căreia media coroporatistă şi repetacii româneşti de ştiri îi spun gripă porcină.
În realitate avem doi viruşi de gripă porcină combinaţi cu viruşi de gripă aviară şi cu virusul gripei de om. Întrebarea mea este - Cum o astfel de gripă a apărut în natură?
Ei bine tot eu răspund.
Nu avea cum şi nici nu a apărut în natură. A fost creată în laborator şi strategic aruncată pe piaţă. Dacă nici de faptul ăsta nu te-ai prins, îţi urez din nou, un somn şi mai adânc.
Un fapt şi mai interesant este că această gripă nu provine din Asia de sud-est, de unde de regulă provin gripele. Alt punct este că suntem în afara sezonului în care se manifestă de obicei îmbolnăvirile de gripă.
Apoi acum vreo două zile secretarul general al Homeland Security, Janet Napolitano a făcut o declaraţie care arată că se ştia că super gripa va apărea. Mai departe, să folosesc un limbaj pe înţelesul tuturor sună cam aşa: Dacă gripa asta nu te va omorî, atunci cu siguranţă o va face urmăroarea care va veni după asta.
Adică cum dracu? De unde dracu ştii tu de următoarea gripă, dacă nu o produci chiar tu. Articolul cu pricina a fost postat pe Reuters, dar dacă dai click să-l citeşti, nu mai găseşti nimic, pentru că accesul la el a fost restricţionat.
Vreau să înţelegeţi că sunteţi luaţi de proşti la modul cel mai gigantesc.
Ca să îţi dai seama cum stau lucrurile, trebuie să ai un insight (ca să zic aşa) în mintea acestor indivizi satanic-luciferiano-illuminati. Se poate începe cu o căutare google pe Eric Pianka unul dintre marii dezaxaţi ai planetei, avocat al reducerii populaţiei, la care recent guvernele Australiei şi Marii Britanii au făcut apel.

Câteva rânduri din Wikipedia despre Pianka

Pianka’s March, 2006 acceptance speech for the 2006 Distinguished Texas Scientist award by the The Texas Academy of Science resulted in controversy in the popular press when Forrest Mims claimed that Pianka had advocated genocide. Mims’ affiliate at the Discovery Institute, William Dembski, then informed the Department of Homeland Security because he and Mims felt that Pianka’s speech fomented bioterrorism.

Cu cât cauţi mai mult cu atât lucrurile devin mai clare, iar ramurile duc până la vârf în guvernul Statelor Unite şi în industria farmaceutică (Big Pharma)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu