luni, iunie 30, 2008

El ud, ea rea. Udrea.

Am auzit chestia asta undeva şi m-a amuzat.
Din lipsă totală de chef de a scrie voi da un un comment pe care l-am bagat pe blogul lui Elena Udrea care este ea Udrea.

Hai bah

Nimeni nu vă consideră proşti, da nici cele mai desăvarşite intelecte din popor.
Vă consider naivi pe sistemul - uite-i cum pun botul la orice.
Văd că dacă nu inghit ce-mi serveşte doamna Udrea si restul portocalelor, înseamnă că sunt de partea lui Năstase sau Iliescu. Tipic pentru voi.
Îi dispretuiesc la fel de mult ca pe Băsescu, Boc, Udrea, Blaga şi restul clicii. Patru mari corupti dintr-o lovitură si personaje hilare. Aş vrea să văd la vârf în PDL - măcar un om care e ceva de capul lui. De tipul lui Orban la PNL, pe care dacă e să-l caut îi gasesc şi lui o grămadă. Dar macăr nu mă face să schimb instantaneu canalul cand îl văd. Cinci minute îi acord.
Voi chiar nu intelegeţi ca îi doare undeva de “seriozitatate si competenţă” BTW - Cum v-aţi demonstrat dvs. competenţa doamnă Udrea? E chiar amuzant.
În aceşti 18 ani nu aţi înteles că există doar interese si bani, intrese mai mari şi bani şi mai multi. BTW din Bihor vă anunţ că nu a existat un corupt mai mare decât Blaga in acest judeţ. Omul a fost ejectat de ceilalţi corupţi, pentru că se întindea prea mult şi nu avea limită şi le periclita poziţia. Nu sunt naiv să cred ca odată ajuns la putere, nu vei fura. Dar fă-o mai cu perdea si nu veni sa ne ţii lecţii de deontologie. E sinistru. România nu e Finlanda şi niciodată nu va fi. Ştiu măcar atât.
Cum vii tu PD - partid de stânga, te transformi in PDL peste noapte la ordin prezidenţial şi devii de dreapta si strigi mai tare decât toţi? Oricum întrebarea e stupidă, pentru că in ţara asta nu există partide cu ideologii, există doar bani mulţi care trebuie supţi şi interese foarte mari care la rândul lor se vor transforma în bani care şi ei vor trebui supţi. Iar pentru asta se recurge la orice şi se încalcă orice principii. E ridicol cât e de simplu. Vă văd înflăcăraţi şi naivi până la prostie şi îmi vine să râd.
P.S - deaşteaptoo
E a doua oară cand vin aici - şi nu intenţionat ci mai dau de un link şi zic - hai să văd ce mai zic ăstia - şi când ajung aici citesc tâmpenii din ce în ce mai mari şi văd oameni care mai pun botul. Ei ce să faci - gramada cere vârf.

Dormiţi in continuare !

Ca răspuns am fost trimis la mânăstire - ceea ce spune totul despre faptul că pe unii nu-i deranjeaza deloc sa ridice în slăvi persoanje care au supt şi Doamne cât o să mai sugă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu