luni, iunie 16, 2008

Cât de penibil

Se apropie meciul România - Olanda de la Euro 2008 şi eu stau şi mă minunez cât de penibili sunt şi cât de jos au ajuns să târască italienii.

Adică Donadoni i-a telefonat lui Van Basten ca să se asigure că Olanda va juca pe bune în meciul cu România. Gianluigi Buffon nu mai ştie pe unde să-i lingă în cur pe olandezi şi declară că de ce oare ar vrea Olanda ca România să ajungă în sferturi, când ar putea ajuta Italia pe care deja au bătut-o. Deci ar fi mai bine pentru olandezi să rişte să-i întâlnească pe italieni undeva mai sus în competiţie decât pe români, că ar mai putea să-i bată o dată - să înţeleg. NU?
Acelaşi Buffon - şi la propriu şi la figurat a mai zis că ar fi un adevărat coşmar dacă Italia ar pierde calificarea în sferturi la fel ca în 2004, când Danemarca şi Suedia au pus-o de un egal şi i-au lăsat acasă pe macaronari.
După părerea mea foarte bine au făcut danezii şi suedezii în 2004 - adică de ce să fii prost?



Oricum Olanda nu va da meciul României, dar nici nu se va da de ceasul morţii. Vor odihni jucătorii importanţi şi oricum fiind deja calificaţi este imposibil să se creeze o concentrare la fel ca la un meci decisiv. Va fi meci greu, dar olandezii nu vor fi montaţi prea mult, poate chiar deloc. E clar că gândurile lor se îndreaptă spre sfertul de finală şi cred că li se rupe cine merge mai departe. La ce echipă au şi la ce joc prestează aş zice că îi doare exact în cur.
Cât priveşte pe italieni - mai citeam ce zice presa italiană şi mai exact Donadoni. Şi anume că Italia merita victoria, că au jucat mai bine şi că românii au avut noroc că au obţinut un punct.
Prietene! Eşti sigur că am văzut acelaşi meci? Adică pe bune? Te-ai lovit cumva la cap? Te simţi bine? Ia puţină apă.

Italia să fie fericită că au făcut un punct. Ocaziile noastre au fost mult mai clare decât ale lor iar dacă Mutu o baga în aţe la 11 metri, italienii erau acum acasă făcând sex cu nevestele.
Acum au ajuns să se umilească pe la olandezi, în loc să tacă din gură, să bage osul la muncă şi privirea în pământ. Eşti actuală campioană mondială, te ţii mare sculă de echipă, dar ai ajuns după două meciuri să ai doar un punct şi ligi cururi olandeze doar nu cumva să ajungi acasă. Că pe teren am văzut nu eşti în stare de prea multe.

Good luck Italia, and let me know how the dutch shit tastes like!!


Un comentariu:

  1. Degeaba se dau italienii de ceasul mortii. Olanda nu are de ce sa se oboseasca in meciul cu Romania... Are 6 puncte si sunt sigur ca:
    1. vor odihnii jucatorii importanti
    2. vor subestima Romania...

    RăspundețiȘtergere