luni, iunie 30, 2008

El ud, ea rea. Udrea.

Am auzit chestia asta undeva şi m-a amuzat.
Din lipsă totală de chef de a scrie voi da un un comment pe care l-am bagat pe blogul lui Elena Udrea care este ea Udrea.

Hai bah

Nimeni nu vă consideră proşti, da nici cele mai desăvarşite intelecte din popor.
Vă consider naivi pe sistemul - uite-i cum pun botul la orice.
Văd că dacă nu inghit ce-mi serveşte doamna Udrea si restul portocalelor, înseamnă că sunt de partea lui Năstase sau Iliescu. Tipic pentru voi.
Îi dispretuiesc la fel de mult ca pe Băsescu, Boc, Udrea, Blaga şi restul clicii. Patru mari corupti dintr-o lovitură si personaje hilare. Aş vrea să văd la vârf în PDL - măcar un om care e ceva de capul lui. De tipul lui Orban la PNL, pe care dacă e să-l caut îi gasesc şi lui o grămadă. Dar macăr nu mă face să schimb instantaneu canalul cand îl văd. Cinci minute îi acord.
Voi chiar nu intelegeţi ca îi doare undeva de “seriozitatate si competenţă” BTW - Cum v-aţi demonstrat dvs. competenţa doamnă Udrea? E chiar amuzant.
În aceşti 18 ani nu aţi înteles că există doar interese si bani, intrese mai mari şi bani şi mai multi. BTW din Bihor vă anunţ că nu a existat un corupt mai mare decât Blaga in acest judeţ. Omul a fost ejectat de ceilalţi corupţi, pentru că se întindea prea mult şi nu avea limită şi le periclita poziţia. Nu sunt naiv să cred ca odată ajuns la putere, nu vei fura. Dar fă-o mai cu perdea si nu veni sa ne ţii lecţii de deontologie. E sinistru. România nu e Finlanda şi niciodată nu va fi. Ştiu măcar atât.
Cum vii tu PD - partid de stânga, te transformi in PDL peste noapte la ordin prezidenţial şi devii de dreapta si strigi mai tare decât toţi? Oricum întrebarea e stupidă, pentru că in ţara asta nu există partide cu ideologii, există doar bani mulţi care trebuie supţi şi interese foarte mari care la rândul lor se vor transforma în bani care şi ei vor trebui supţi. Iar pentru asta se recurge la orice şi se încalcă orice principii. E ridicol cât e de simplu. Vă văd înflăcăraţi şi naivi până la prostie şi îmi vine să râd.
P.S - deaşteaptoo
E a doua oară cand vin aici - şi nu intenţionat ci mai dau de un link şi zic - hai să văd ce mai zic ăstia - şi când ajung aici citesc tâmpenii din ce în ce mai mari şi văd oameni care mai pun botul. Ei ce să faci - gramada cere vârf.

Dormiţi in continuare !

Ca răspuns am fost trimis la mânăstire - ceea ce spune totul despre faptul că pe unii nu-i deranjeaza deloc sa ridice în slăvi persoanje care au supt şi Doamne cât o să mai sugă.


duminică, iunie 29, 2008

Băncile sunt nashpa

Că nu dau credite cadou, deşi unii ar fi tentaţi să creadă acest lucru.




vineri, iunie 27, 2008

Deci nu mai pot

Nu-i aşa că nimeni nu urăşte artificiile?

Ei bine, eu le urăsc. Nu le suport. Îmi bag picioarele în toţi producătorii de artificii, în toate artificiile de la concerte, Crăciun, An Nou şi alte evenimente de doi lei şi în toţi cărora le plac, le folosesc şi stau cu ochii beliţi la ele ca nişte dobitoci. Dacă cineva se simte ofensat - bagă un comment şi înjură-mă dacă nu îţi convine. Mi se rupe.

Băh stau pe aceaşi stradă cu unul dintre fraţii Micula. Da băh miliardarii în euro, dolari sau ce pielea mea vrei, care deţin European Food, European Drinks, Scandic Distilleries, berea Burger şi toate cipsurile de doi lei pline de E-uri pe care le consumaţi cu atâta plăcere dementă.

Să nu crezi cumva ca dacă stau pe aceaşi stradă o fi şi eu un pulic bogătaş. Dă-te băh. Are dobitocul aici o vilă, una din zecile pe care le au aştia doi în tot judeţul Bihor. De fapt frate-su işi construieste şi el un palat (când zic palat, zic palat) chiar la o sută de metri mai în jos. Că e pe la marginea oraşului si e mishto, şi toţi ăştia potenţi s-au mutat aici. Aşa să te gândeşti că drumul nu era asfaltat, dar cum s-a mutat viceprimăriţa UDMR-istă (o vacă), a doua zi au şi început lucrul ca să nu-şi fută asta limuzina.

Oricum, pe dobitocu' de Micula, de două ori pe săptămâna îl fute grija pe la ora 10 noaptea să se joace cu artificiile. Dacă crezi că sunt din alea pe care le tragi tu de capul tău de la balcon de Crăciun sau de Anul Nou, eu zic să te mai gândeşti odată. Artificii, artificii în toată regula trase de la sol, aşa cum vezi în oraş de Anul Nou cu toate şmecheriile aferente. Chestia asta se întâmplă de vreo şase ani. Şase ani, de două ori pe săptămână - să-ţi bubuie în cap un tâmpit, e destul să te saturi de artificii definitiv. Stai şi tu relaxat pe la 10 seara şi deodată cazi de pe scaun şi dai în atacuri de panică că bogătaşului îi plac luminile colorate pe cer, trase de la vreo 70 de metri de sufletul tău.

Păi dă-o în aia a mă-sii de treabă. Ce dracu. Freci oamenii la cap, doar că altă distracţie nu ţi-ai găsit, tu bogătaş la 50 de ani. Deci pun pariu că nu poate, că la poziţia 2 sau 3 în Top 300 Capital, ar trebuie să atârne la uşa ta toate purtătoarele de vagin din univers. Bine că poate trage artificii în loc de orificii.

Nişte poze de la fereastră, cam proaste pentru că sunt cu focus manual şi cu ISO de 1600.






joi, iunie 26, 2008

Good news and bad news

Deci şi prin urmare, se pare că plenul Senatului a adoptat un proiect de modificare a Legii audiovizualului, prin care se impune televiziunilor şi radiourilor să difuzeze în grila de programe, ştiri cu teme pozitive în aceaşi măsură în care sunt prezentate ştirile negative.
Cei doi idioţi care sunt iniţiatorii acestui proiect sunt doi foşti primari: unul de Cluj, Gheorghe Funar şi celălalt de Braşov, Ioan Ghişe. Cum s-au găsit cei doi, e un mister. Probabil văzându-se cu prea mult timp liber la dispoziţie, după ce au fost zburaţi de la beneficiile aduse de administraţia locală, şi-au zis că e bine să se ocupe şi de partea morală a lucrurilor. Bănuiesc că s-au întâlnit pe la bibliotecă, ambii arătând înclinare spre teme cum ar fi "creşterea numărului de depresivi şi efectele devastatoare ale depresiei". Pentru a combate acest fenomen, cei doi au pus-o de o lege, care să controleze ce intră pe Tv şi Radio, mijloce care au fost identificate de cei doi ca fiind principala cauză a depresiei mai ales în rândul tinerilor. Legea lor ofera publicului şansa unei percepţii echilibrate asupra vieţii, din punct de vedere psihic si emotional. WOW.
Au venit cu o strategie, cu un program pentru a contracara porcăriile care se întâmplă în scoliile din România? NU. Program pentru ridicare nivelului educaţiei? NU. etc, etc, etc, etc. blah, blah, blah...
De vină sunt ştirile proaste de la TV, iar că să fie creat un balans, ca telespectatorul, privind atâtea grozăvii, să nu se arunce pe geam afectat fiind de mizeriile de pe această lume, să fie bombardat şi cu ştiri pozitive în aceaşi măsură.

În principiu stiri pozitive nu vin decât din lumea sportului, muzicii şi filmului, etc. - că asta e!
Cum să arate o stire pozitivă? "Astăzi nu s-a înregistrat nici un accident pe DN1" Ştiu că e un lucru imposibil, dar pentru exemplificare merge. Ca post TV - nu văd cum ai da o astfel de ştire.
E nashpa, dar televiziuniile funcţionează pe audienţe, plus că în viaţa vieţilor mele nu am auzit în mass-media despre o astfel de catalogare a ştirilor. Sunt doar ştiri. O televiziune va da o ştire, dacă are relevanţă pentru target-ul pe care îl urmăreşte sau dacă prezintă interes.
Andreea Esca:
"Da deci cinci morţi într-un accident de circulaţie, dar nu disperaţi dragi telespectatori pentru că albumul lui Costel Busuioc a ieşit pe piaţă, iar aceasta este o veste bună"
Cum? Aşa? OK

Bine măcar că CNA-ul (într-un moment de luciditate, unul dintre puţinele de altfel) a solicitat preşedintelui să nu promulge legea pe motiv că are un caracter nedemocratic.
Că ce vrea politrucul de doi lei? Care e visul lui cel mai mare? Să fută presa din toate părţile, iar ziariştii să fie executaţi în piaţa publică dacă se poate! Dar cum nu se poate şi nici nu poţi să ai iniţiative grosolane de cenzură, atunci se vin cu chestii din ăstea pe sistemul "Hehe tot le-am făcut ceva la ziariştii aştia nenorociţi", pe sistemul "Dacă n-am putut să te bat, bine că te-am scuipat"

Şi apoi cine apreciază care e o ştire pozitivă şi negativă? Ce e naspha pentru tine, poate e super pentru mine. Deci...
Dar am găsit un precedent prin care se pot înlătura depresiile telespectatorilor, sensibili la ştirile negative.
Soluţia e mai jos




duminică, iunie 22, 2008

Ceva Muzeakă

Să plece marinarul de pe primul loc.
Nu mi-a plăcut niciodată Holograf, pentru că sunt prea liniştiţi şi moi pentru gusturile mele infecte şi negre, dar melodia asta imi place foarte mult. Cred că de vină e vocea feminină şi probabil şi versurile. Habar n-am!

Holograf - Şi băieţii plâng




sâmbătă, iunie 21, 2008

Băsescu reloaded

Dom' preşedinte care este el Băsescu a mai luat la mişto o ziaristă, în modul lui caracteristic.

La intrebarea ziaristei care era de altfel foarte pertinentă, le president se găseşte să-i spună domnişoarei că "Şi întrebările trebuie să probeze o minimă inteligenţă" - în sensul că ziarista ar fi întrebat tâmpenii. Chiar şi dacă ar fi întrebat prostii, marinelul ar fi trebuit să tacă.
Ideea e simplă. Băsescu habar nu avea ce să răspundă la întrebare. Nici nu a priceput-o de altfel. Pentru că Băse nu are nici o legătură cu ceea ce înseamnă mai ales "chestiuni de politică externă". Nu are nici o treabă. Dar nici una. E complet paralel. Pe aeroportul Otopeni, înainte de a pleca la Bruxelles la Reuniunea Consiliului European, Basescu într-o declaraţie făcea o confuzie mare cât roata carului între Consiliul European şi Comisia Europeană. Pe scurt habar nu avea la ce reuniune merge. Ca de obicei.
La pariu ca dacă era întrebat dacă Piţurcă să mai stea la naţională sau nu, precis că avea un răspuns plin de inteligenţă şi o şi punea de o şuşă pe teme fotbalistice cu un paharuţ în mână.
Dar dacă e vorba de întrebări de substanţă, de politică externă şi alte "chestiuni nasoale" importante pentru ţară...da de unde. S-o fi gândit: "Bah, habar n-am ce m-a întrebat proasta asta, aşa că hai să-i zic eu vreo două ca să priceapă cine-i şmecherul pe aici"

Dar bine că face doar atât. Adică dacă se mai urca şi beat la volan, fura telefoanele ziariştilor, lua la mişto nationalitatea oamenilor, făcea glume deocheate cu femeile şi încălca Constituţia la greu - atunci chiar că am fi fost în rahat.
Deci să fim mulţumiţi cu preşedintele pe care îl avem şi să nu disperăm pentru ca se poate şi mai rău.


miercuri, iunie 18, 2008

Hai România ... (acasă)

Aş putea să bag un link spre postul meu intitulat Austria şi Elveţia 2008, ca să vedeţi că am avut dreptate. Oricum - EU ÎNTOTDEAUNA AM DREPTATE!!- mwahaha
N-am să zic nimic de meciul România - Olanda, decât că olandezii au fost super drăguţi cu noi şi mai mult de jumătate de meci au jucat pe sistemul "Hai să băgăm România în sferturi". Acum că ai noştrii nu au fost în stare e altă poveste.
Sper acum că Mutu şi Chivu se vor lecui si vor tăcea naibii şi nu vor mai lua peste picior pe Hagi&Co în sensul că îi vor diminua meritele aşa cum au făcut mai ales cei doi când li se amintea de performanţele generaţiei de aur. Un singur lucru am să le spun celor doi. "Voi şi cu echipa voastră nu veţi ajunge niciodată nici măcar la glezna celor din Generaţia de aur".
Hagi şi ai lui din 1990 şi până în 2000 au fost la toate turneele finale existente, şi băteau Argentina, Columbia, Anglia, etc.
Voi cei de astăzi aţi stat opt ani de zile acasă şi când aţi ajuns acolo aţi dat doar un singur gol. Pe care l-a dat Mutu. Fără Mutu nu există echipa României. În echipa lui Hagi erau cinci - şase marcatori care băgau goluri cu regularite. Acum dacă Mutu nu dă gol, nu dă nici dracu.
Acum nu o să-i porcesc pe tricolori, dar ar cam trebui să înveţe unde le e locul în fotbalul românesc. Şi nu e printre cei dintâi.
Dar oricum ar fi, orice ai face şi oriunde ai fi pe lumea asta stai ROU pentru totdeauna!




luni, iunie 16, 2008

Cât de penibil

Se apropie meciul România - Olanda de la Euro 2008 şi eu stau şi mă minunez cât de penibili sunt şi cât de jos au ajuns să târască italienii.

Adică Donadoni i-a telefonat lui Van Basten ca să se asigure că Olanda va juca pe bune în meciul cu România. Gianluigi Buffon nu mai ştie pe unde să-i lingă în cur pe olandezi şi declară că de ce oare ar vrea Olanda ca România să ajungă în sferturi, când ar putea ajuta Italia pe care deja au bătut-o. Deci ar fi mai bine pentru olandezi să rişte să-i întâlnească pe italieni undeva mai sus în competiţie decât pe români, că ar mai putea să-i bată o dată - să înţeleg. NU?
Acelaşi Buffon - şi la propriu şi la figurat a mai zis că ar fi un adevărat coşmar dacă Italia ar pierde calificarea în sferturi la fel ca în 2004, când Danemarca şi Suedia au pus-o de un egal şi i-au lăsat acasă pe macaronari.
După părerea mea foarte bine au făcut danezii şi suedezii în 2004 - adică de ce să fii prost?



Oricum Olanda nu va da meciul României, dar nici nu se va da de ceasul morţii. Vor odihni jucătorii importanţi şi oricum fiind deja calificaţi este imposibil să se creeze o concentrare la fel ca la un meci decisiv. Va fi meci greu, dar olandezii nu vor fi montaţi prea mult, poate chiar deloc. E clar că gândurile lor se îndreaptă spre sfertul de finală şi cred că li se rupe cine merge mai departe. La ce echipă au şi la ce joc prestează aş zice că îi doare exact în cur.
Cât priveşte pe italieni - mai citeam ce zice presa italiană şi mai exact Donadoni. Şi anume că Italia merita victoria, că au jucat mai bine şi că românii au avut noroc că au obţinut un punct.
Prietene! Eşti sigur că am văzut acelaşi meci? Adică pe bune? Te-ai lovit cumva la cap? Te simţi bine? Ia puţină apă.

Italia să fie fericită că au făcut un punct. Ocaziile noastre au fost mult mai clare decât ale lor iar dacă Mutu o baga în aţe la 11 metri, italienii erau acum acasă făcând sex cu nevestele.
Acum au ajuns să se umilească pe la olandezi, în loc să tacă din gură, să bage osul la muncă şi privirea în pământ. Eşti actuală campioană mondială, te ţii mare sculă de echipă, dar ai ajuns după două meciuri să ai doar un punct şi ligi cururi olandeze doar nu cumva să ajungi acasă. Că pe teren am văzut nu eşti în stare de prea multe.

Good luck Italia, and let me know how the dutch shit tastes like!!


sâmbătă, iunie 14, 2008

De pe la sat

Copie după o Carte de Identitate.
Cam aşa merg unele treburi prin unele zone rurale :D
Nu-i la caterincă. Chiar s-a întocmit un astfel de document.





sâmbătă, iunie 07, 2008

Dacia SUV

Cum mă plimbam pe internet, pe niste site-uri auto, am dat de niste poze spion ale viitoarei Dacii din categoria SUV. Nu bag mâna in foc ca exact asa va arata modelul precum nici cei de pe site nu o fac, dar fotografiile sunt din curtea celor de la Dacia sau Renalult. Cum vrei.

Se pare că modelul nu va depăşi pretul de 15.000 de euro.
Reprezentanţii Dacia au confirmat acum vreo câteva luni că la sfârşitul anului 2009 sau începutul anului 2010 va avea loc lansarea primului SUV de la Dacia.
Nu prea mi-am dat eu seama de ce se apucă cei de la Dacia să facă SUV-uri chiar in plină criză a acestor modele, criză datorată altei crize şi anume cea a petrolului, preţul barilului fiind la cel mai inalt nivel din istorie fara semne de revenire la normalite. Mai toate companiile au pe stoc SUV-uri căcălău care nu se vând şi se pregătesc în perspectivă să scadă producţia lor. Francezii s-or fi îmbolnăvit de românism, pe sistemu' : Şi ce dacă nu se vând, las' să fie acolo că nu strică.






marți, iunie 03, 2008

Austria şi Elveţia 2008




Ok - Mai sunt câteva zile şi începe Campionatul European de Fotbal din Austria şi Elveţia.
Erau vremuri când eram un mare fan al fotbalului. Nu mai sunt într-o aşa mare măsură şi interesul îmi scade pe an ce trece. Sunt doar trei competiţii pe care le urmăresc: Campionatul Mondial, Campionatul European şi UEFA Champions League - de la sferturi de finală în sus. În rest nimic. Campionatul naţional - nu m-aş uita la el nici să mă împuşti. Aş muri în fotoliu de plictiseală şi privesc înmărmurit câte pasiuni tâmpite poate să suscite în ţară porcăria de Divizia A. Din punctul meu de vedere poate să se ducă dracu', pentru că în primul rând nu e fotbal de calitate. Dar de loc. Deci trebuie să ai o viaţă foarte tristă ca să beleşti ochii la meciurile din campionat şi trebuie să fi deranjat rău la mansardă să mai şi mergi pe stadioanele din România.
Ok - Sa trec mai departe la Campionatul European pentru că de aceea postez.
România nu e o echipă proastă, dar nici nu rupe gura târgului. Dar deloc. Cu toate acestea privesc trăsnit la ştiri şi pe canalele de sport, cum de la reporter la fotbalist de naţională toţi se aruncă pe afirmaţii de genul : "România are şanse să ajungă în finală", "Putem să aducem cupa la Bucureşti", "Putem bate Franţa, Italia şi Olanda" , "Celorlalte echipe din grupă ar trebui să le fie frică de România" etc. Iar această orgie de optimism ridicol a cuprins toată ţara. Adică e de ajuns să intri pe nişte site-uri dedicate Euro 2008, aşa cum am făcut eu şi să vezi că există întrebări de genul: "Cine credeţi că va câştiga Euro 2008" Se dă o listă de ţări care cuprinde şi România şi dai la rezultatul votului şi vezi că România conduce cu vreo 80% procente. Şi le mai vezi pe fetele de la Sport care nu au altă întrebare pe cap şi pe care o adresează tuturor care sunt atât de idioţi să accepte să vorbească cu ele: "Credeţi că România va câştiga Euro 2008? sau Venim cu Cupa acasă?
Bah voi sunteţi bolnavi la cap? Cum adică să câştigăm Euro 2008?
Am rămas eu singurul cu mintea sănătoasă din întreaga ţară? Oricum astfel de afirmaţii şi vorbe aruncate în vânt sunt specific româneşti.
Sa mai amintesc încă o dată cu cine suntem în grupă: Italia, Franţa şi Olanda.
Mai pui Germania şi obţii tot ce are mai bun Europa în materie de fotbal. Trei dintre cele mai mari forţe ale fotbalului european au căzut în grupă cu România şi noi mai şi vorbim de câştigarea - atenţie nu a grupei - ci a trofeului european.
Încă o dată! - Sunteţi săriţi de pe fix cu toţii?
Deci e destul de înfiorător să cazi în grupă cu una dintre cele trei - pe sistemul - Ai pus-o frate. Să te văd acum. Dar când te trezeşti în aceaşi grupă cu toate trei: cu Italia, Franţa şi Olanda şi nu eşti una dintre cele trei, eu zic că eşti nenorocit de tot. Şi la propriu şi la figurat.
Ok - e bine să speri şi să faci planuri de ieşire din grupă şi alte asemenea, pe sistemul că trebuie să ai o mentalitate de învigător, ceea ce li se spune fotbaliştilor români din 89 încoace şi ei nu par să bage cap. Şi mă refer la mentalitate în joc, nu la dat din gură, că pe aia sigur o avem. Deci taci dracului din gură, fi modest şi bagă osul la antrenament, că după ce am văzut în ultimele ştiri e mare relaxare la naţională şi accidentări pe capete. Dar de dat din gură se ştie de dat.

Câteva declaraţii de gen:

Mitică Dragomir: "Dacă suntem Ok, îi batem pe toţi la Euro"
Meme Stoica: "Daca trecem de grupe la Euro, e ca si cum am castiga trofeul!"
Florentin Petre: "Generaţia asta merită statui pentru calificarea la Euro" --> haha -Să mori tu? Vezi că poate îţi şi dau vreo două peste cap, poate te trezeşti la realitate.
Bogdan Lobont: "Putem produce surpriza"
Adrian Mutu: "Vrem sa fim surpriza Campionatului European"

Mai sunt astfel de perle căcălău, multe venite mai puţin de la jucători, dar de la ziarişti de doi lei care le place să se audă vorbind vorbe mari.
Mai vroiam să vorbesc despre ceva dar cred că voi aborda subiectul, când vor fi meciurile din grupă.
Acum nu sunt eu Gică Contra şi bineînţeles că doresc o comportare bună la EURO 2008 - dar astfel de declaraţii nu folosesc nimănui - nici fotbaliştilor şi nici suporterilor. Se crează doar un orizont de aşteptare foarte ridicat, iar o dezamăgire pe acest fond nu pică niciodată bine, pentru că sincer la asta mă aştept. Iar echipa României a dezamăgit şi în situaţii mult mai benefice pentru ea

"Speranţa nejustificată este pentru cei cărora le place să fie dezamăgiţi"