luni, iulie 06, 2009

Cum? Elena Gheorghe şi-a schimbat look-ul?

Mda. Elena Gheorghe şi-a schimbat look-ul.



Şi acum arată ca oricare altă actriţă porno.


3 comentarii:

  1. kalugarul teofil6 iulie 2009 la 18:03

    sunt kalugarul teofil cel viril din pustiul arizonei.
    ha-ha-ha, i’m back, motherfuckers !

    in primul rand, vreau sa informez oficial pe aceasta cale opinia publica din romania ca superba ministresa din guvernul boc monica iacob-ridzi NU VA DEMISIONA NICIODATA, indiferent de acuzatiile nedrepte si injuraturile birjaresti care vor fi proferate de javrele pishadiste si jigodiile penaliste impotriva domniei-sale. hai sictir, bai oligofrenilor detractori ai monicutzei ridzi, hali-mi-ati flotchii pubieni carliontati si linge-mi-ati koaiele negre de tzigan pedelist ! cum va inchipuiti, bai prostovanilor handikapati din partidul spagarilor decacat si partidul penal petroliberal, ca un lider de prestigiu al gloriosului partid democrat-liberal, f.f. bogat si influent, care beneficiaza de sustinerea totala si neconditionata a iubitului nostru presedinte traian basescu si al frumoasei domnisoare elena basescu – eba, ar putea renunta vreodata la functia sa guvernamentala in care a fost investita prin gratia lui Dumnezeu si vointa suverana a poporului roman ? oare v-am convins acum definitiv ca tovarasii mei pedelisti sunt jmekeri de jmekeri, absolut invincibili din punct de vedere politic ? ciocu’ mic, fraierilor, acum NOI SUNTEM LA PUTERE ! ole ole, fortza base pd-l !

    RăspundețiȘtergere
  2. kalugarul teofil6 iulie 2009 la 18:04

    in al doilea rand, vreau sa acuz oficial pe aceasta cale otrepele pishadiste si monarhisto-penaliste ca incearca zadarnic manipularea opiniei publice din romania, prin atacarea permanenta a simpaticului nostru presedinte jucator si bautor, cheliosul traian basescu, si prin denigrarea genialilor conducatori ai partidului democrat-liberal. un grup foarte restrans de ziaristi kakanari si gaosari din trusturile de presa ale mogulilor nenorociti vantu, voiculescu si patriciu (care a belit kariciu’), impreuna cu niste kakati frustati de pe forumurile si blogurile patriei, insulta si calomniaza in mod constant pe dragul nostru presedinte traian basescu si pe distinsii membri ai camarilei sale pedeliste. totodata, acesti descreierati pishadisti si monarhisto-penalisti popularizeaza in mediul internautic actiunile electorale kriminale intreprinse de nemernicii contracandidati ai iubitului nostru traienica : mircea prostanacul geoana (apuca-m-ar de banana !), crin labba-trista antonescu, partzul radu duda si kakatul ala antisemit si antiamerican de vadim tudor. jagardele pishadiste si monarhisto-penaliste sunt complet disperate in acest moment, deoarece au realizat definitiv ca domnul traian basescu va fi reconfirmat din primul tur in functia de presedinte al romaniei, aspect recunoscut de altfel chiar si de catre cei mai vehementi critici ai fenomenului politic basescian. avertizez pentru ultima data kretinii pishadisti si monarhisto-penalisti ca pot fi oricand localizati si identificati dupa adresele ip ale calculatoarele, iar un kriminal profesionist din municipiul bucuresti sau din setorul agricol ilfov le poate cauza suferinte inimaginabile. de exemplu, acest kriminal odios poate sa patrunda tiptil-tiptil prin efractie in locuintele particulare ale tembelilor pishadisti si monarhisto-penalisti si sa stropeasca fara mila cu ddt (diclor-difenil-tricloretan) articolele de lenjerie intima (inclusiv kilotzii tanga)apartinand acestora. eficacitatea acestei crunte metode de intimidare este garantata 100%, frati crestini.

    RăspundețiȘtergere
  3. kalugarul teofil6 iulie 2009 la 18:05

    iar in al treilea rand, vreau sa transmit oficial si pe aceasta cale sincere felicitari si urari de succes in cariera politica faimoasei domnisoare adela lupse, cel mai nou membru al organizatiei municipale de tineret pd-l oradea. eu kalugarul teofil cel viril sunt ferm convins ca spectaculoasa adeziune a domnitei adela lupse la gloriosul partid democrat-liberal, survenita la numai cateva luni de la inscrierea teribilei doamne magda ciumac de la otv in organizatia de tineret pd-l sector 3 bucuresti, reprezinta inca un fapt concludent pentru dovedirea sprijinului popular masiv de care beneficiaza presedintele traian basescu in perspectiva alegerilor prezidentiale din aceasta toamna. TRAIASCA IUBITUL NOSTRU PRESEDINTE, DOMNUL TRAIAN BASESCU ! TRAIASCA DOMNISOARA ADELA LUPSE !

    RăspundețiȘtergere