joi, iulie 16, 2009

Auleoo - Serios Elena?



Hai să-ţi spun eu cum stau lucrurile. Scurt şi simplu.

Ideea e că ţi-ai făcut campanie din banii contribuabililor (numiţi şi bani publici). Aşa te-ai dus să reprezenţi în PE cetăţenii care te-au votat (prostiţi desigur de mizeria cu candidatura independentă) precum şi să reprezinţi interesele ţării - asta oficial că neoficial se cam ştie ce faci tu pe acolo.
Ca urmare ai datoria să comunici presei şi implicit oamenilor tot ce ţi se solicită. Vezi tu, politicienii nu pot intra în Silenzio Stampa, pentru că
1)nu intră în fişa postului
2)nu sunt în principiu atât de tâmpiţi să-şi distrugă carierele, pentru că asta e: presa te ridică, presa te asasinează. Dar tu oricum nu ai o carieră. Ai o făcătură şi o jmenozeală, o mascaradă.
Plus că demonstrezi încă o dată, dacă mai era cazul, că eşti fata lu' tata, sau o vită nesimţită. Nah că am dat-o în pleonasme.
Aşa că bagă la cap.
Când te-o lua mă-ta de mână să îţi ducă curul de vacă operată la Steaua, Dinamo sau ce-o fi şi te apuci să joci fotbal pe banii lui Becali sau a lui Borcea, atunci n-ai decât să intri în ce vrei tu, chiar şi Silenzio Stampa.
Clar?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu