miercuri, iulie 29, 2009

Un bobârnac pentru diva

exilată la Monaco, scârbită fiind.
Scârbită de ce? Probabil de caracterul ei. Las s-o spele apele mediteranene, dar vorba aia - dacă nici Dunerea nu te spală, e greu de crezut că alte ape o pot face. Dar să nu subestimăm puterea unei sticle de Evian băută la timpul potrivit.




marți, iulie 28, 2009

Omul chitară

Fenomenal




luni, iulie 27, 2009

Oradea, oraşul dorinţelor tale ascunse.




Nu încerca asta acasă!

De fapt nu încerca deloc.
Am impresia că grădina lui Dumnezeu e mult mai mare decât se credea.





Ce-i cu trompele ălea parazitelor?



La cât de mult aţi furat, la cât de mult aţi beneficiat de fonduri deturnate ca să vă ajungeţi, şi la câte sute de mii de euro spargeţi din surse bugetare, v-aţi lăsat cu râturile oferite de natură? Jenant penalelor! Aşa se lasă pulimea săracă.
Dar voi? Divelor!
Sunt mai ales dezamăgit de fata tiranului - colagenată, botoxată, siliconată, hialuronic injectată dar cu trompă de rus alcoolic. Penibil.


marți, iulie 21, 2009

Lui Badea i-a explodat laptopul

Cretinii care sălăşluiesc în ţară, urlă că treaba a fost regizată. Eu ca adept al - să o numim acum de dragul discuţiei - "teoriei" conspiraţiei, spun, că cei care susţin asta sunt plini de rahat şi cu grave probleme de percepţie a mediului înconjurător şi a evidenţei.




Cine e Mugur Isărescu?

...pe lângă funcţia de Guvernator al Băncii Naţionale a României.
Este singurul român membru al Comisiei Trilateralei şi Clubului de la Roma, structuri elitiste, globaliste, Clubul de la Roma, ocupându-se în special cu politici de eugenie şi a pus la cale tot tămbălăul asta ridicol cu încălzirea globală şi propaganda aferentă. De ce e Isărescu singurul român din aceste cercuri? Pentru că ceilalţi sunt neimportanţi. El conduce Banca Naţională a României, iar lumea este condusă de bancheri. Uite aşa se controlează o ţară. Uite aşa îţi menţii funcţia pe zeci de ani de zile, nimeni nepunând problema înlocuirii tale. De ăştia au nevoie. De ceilalţi nu. Păpuşile se schimbă. Păpuşarii rămân întotdeauna aceiaşi.





luni, iulie 20, 2009

Ziua comunei Pomezău

Pomezău e o comună din judeţul Bihor şi înglobează 8 sate.
În principu fiecare astfel de localitate are câte o paranghelie de ziua comunei. Am ajuns şi eu acolo, hai să zicem în interes profesional. În viaţa mea am fost la o gramadă de astfel de evenimente în tot Bihorul. Numai că spre deosebire de majoritea eu nu mă duc ca să trag beri, să înghit mici şi manele. Eu mă duc ca trebuie să fac poze. Asta-i treaba mea.

Deci, fără prea multe comentarii nişte poze, cu menţiunea că muzica normală a ţinut până s-au adunat oamenii, apoi s-a trecut pe populare suspecte şi maneluţe, moment în care am intrat în moarte clinică. Am reţinut pozele cu diverşi senatori şi deputaţi de Bihor, primari şi consilieri şi alte specimene care se lăudau între ei pentru activităţiile de partid.














Iar s-a dus Boc la coasă

Orice asemănare există doar în mintea ta.



Idee vizuală preluată de pe pesurse.ro şi modificată de moi.


sâmbătă, iulie 18, 2009

Liber la copiat muzică şi filme

ORDA - Oficiul Român pentru Drepturi de Autor (ORDA) s-a gândit într-o logică care cuprinde apucăturile globaliste, că toţi românii trebuie prezumaţi a fi din start infractori. Astfel ORDA, care este un organism din subordinea guvernului, a extins aplicarea taxei compensatorie pentru copia privată şi pentru operele sonore reproduse după înregistrări sonore sau audiovizuale - (pe scurt taxa pe drepturi de autor).

Astfel taxa a fost extinsă de la suporturile audio şi la componentele de calculatoare cum ar fi hard-diskuri, cd-writere, etc, precum şi alte multe suporturi. Deci ideea este simplă - eşti prezumat din start, dacă achiziţionezi astfel de produse, că le vei folosi la piratat audio şi video, şi ca urmare trebuie să plăteşti taxă pentru asta. Că nu ai astfel de gânduri e irelevant, plăteşti pentru posibilitatea de a fi capabil de a pirata. Astfel, în această categorie sunt incluse telefoanele, reportofoanele, cardurile de memorie de orice fel, chiar şi cele pentru aparatele foto. Ca urmare această taxă se va reflecta în preţul produsului, care va fi mai mare. ORDA susţine că sumele rezultate din această taxă vor merge la titularii drepturilor de autor.
Deci - îţi iei un card de memorie, plăteşti taxă pentru ca s-ar putea (nu e sigur) să copiezi muzică pe el. Întrebarea mea imbecilă desigur este: "Să presupunem că aş copia muzică, de unde pula mea ştie ORDA ce anume copiez, şi cui să de drepturile băneşti. Că s-ar putea să copiez nişte rock nordic, şi atunci banii se duc la Loredena, Smiley şi alţi cretini locali? Că bănuiesc că nu va începe ORDA să facă cotă parte la fiecare artist de pe Pământ, spunându-le "Luaţi de aici nişte mălai, pentru că s-ar putea ca nişte români să vă fi copiat muzica" Logica ORDA e bolnavă şi şubredă şi mă duce la concluzia că doar vor să facă nişte bani în plus, ca orice altă autoritate aflată în structura guvernului sau în logica administrării bugetelor şi a finanţelor ajunse la stat.

Partea bună a lucrurilor este (şi nu cred că ORDA gândeşte astfel) că dacă plătesc aceste taxe, pot pirata fără teamă de consecinţe, din moment de plătind am intrat în legalitate. Logic, am plătit taxa de autor, inclusă în suporturile achiziţionate şi atunci sunt liber fără restricţii a copia muzică, filme, etc, fără a avea teamă de a fi urmărit sau judecat. Noa asta e logică de fier! Plătind taxa, muzica copiată devine legală.
Dar eu sunt sigur că ORDA nu gândeşte astfel. Ei vor să fie plătita taxa de fiecare cetăţean, dar în cazul în care este prins că copiază astfel de media să fie tras la răspundere. Pentru că tare am impresia şi bag şi mâna în foc că asta au ei în cap. Se plăteşte posibilitatea de a înfăptui "crima" (tipic gândire globalistă de control - aşa numita expresie thought crime, care a încolţit în mintea unor psihopaţi elitişti de peste hotare care doresc pedepsirea indivizilor şi numai dacă se gândesc la săvârşirea unei infracţiuni, chiar dacă nu o pun în practică), iar dacă eşti prins înfăptuind-o decurg şi consecinţele "legale".
Problema e una singură - cu un avocat mai răsărărit şi într-un sistem corect şi decent, ORDA şi-o poate lua la greu într-un proces. Este imposibil să aibă câştig într-o astfel de speţă. Nu se poate. Pur şi simplu, e imposibil.
Deci copiaţi fraţilor şi lăsaţi guvernul şi puterea în plata Domnului. Pe zi ce trece e din ce în ce mai irelevantă şi mai şubredă. Nu vă baţi capul cu ei. Copiaţi şi practic faceţi ce vreţi atât timp cât nu puneţi în pericol dreptul la existenţă a altei fiinţe. Dă-i dracu pe guvernanţi cu legile lor absurde şi penibile. Sunt neimportanţi.



joi, iulie 16, 2009

Auleoo - Serios Elena?



Hai să-ţi spun eu cum stau lucrurile. Scurt şi simplu.

Ideea e că ţi-ai făcut campanie din banii contribuabililor (numiţi şi bani publici). Aşa te-ai dus să reprezenţi în PE cetăţenii care te-au votat (prostiţi desigur de mizeria cu candidatura independentă) precum şi să reprezinţi interesele ţării - asta oficial că neoficial se cam ştie ce faci tu pe acolo.
Ca urmare ai datoria să comunici presei şi implicit oamenilor tot ce ţi se solicită. Vezi tu, politicienii nu pot intra în Silenzio Stampa, pentru că
1)nu intră în fişa postului
2)nu sunt în principiu atât de tâmpiţi să-şi distrugă carierele, pentru că asta e: presa te ridică, presa te asasinează. Dar tu oricum nu ai o carieră. Ai o făcătură şi o jmenozeală, o mascaradă.
Plus că demonstrezi încă o dată, dacă mai era cazul, că eşti fata lu' tata, sau o vită nesimţită. Nah că am dat-o în pleonasme.
Aşa că bagă la cap.
Când te-o lua mă-ta de mână să îţi ducă curul de vacă operată la Steaua, Dinamo sau ce-o fi şi te apuci să joci fotbal pe banii lui Becali sau a lui Borcea, atunci n-ai decât să intri în ce vrei tu, chiar şi Silenzio Stampa.
Clar?


duminică, iulie 12, 2009

Mi-am luat bicicletă

...după 15 ani în care nu am mai pus curul pe una, acum o săptămână mi-am tras ţoaglă DHS echipată Shimano. Pentru mine e bună şi capabilă la ce o folosesc. Asta ca sa preîntâmpin eventualele atacuri ale cunoscătorilor că de ce DHS. M-am uitat şi la preţ, plus că nu fac cascadorii şi nici munţi nu urc sau cobor. Vreau doar sa rulez fin, aşa cum fac eu de obicei în toate aspectele





joi, iulie 09, 2009

Say what bitch?

“Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.”

— Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977–1983