sâmbătă, iunie 13, 2009

O vrei pe Moni?

sau pe Sexy Columbeanca, cum i se spune mai nou.
Nati Meir este un evreu care freacă menta prin Parlamenul României. Cineva a vrut să-şi bată joc de el - nu e de ajuns că reuşeşte să o facă singur foarte bine - şi l-a prostit să candideze la funcţia de preşedinte al României.
La lansarea candidaturii sale s-a lăsat cu dolari băgaţi în sutienele fătucilor care au fost chemate să anime evenimentul. Deci lucruri serioase demne de un un potenţial preşedinte. Muza candidaturii lui Nati Meir este Monica Columbeanu, iar acestea sunt posterele de campanie electorală, în care Nati ne-o oferă pe Moni dacă semnăm pentru susţinerea candidaturii sale.




Deci eu pariez pe viaţa mea şi îmi tai şi mâna că vor exista cel puţin o sută de indivizi în ţara asta care văzând oferta, chir vor crede sau spera cumva în mintea lor - nici ei nu ştiu cum - că vor avea o şansă de a-şi băga mâna sub lenjeria lui Moni, dacă semnează. Sunt mega-convins.
În afară de asta văd că tipicul unor emisiuni gen Capatos, sau Acces Direct, se mută cu multă nonşalanţă în viaţa politică. Pentru că oamenii ăştia au înţeles ce vrea prostimea şi le oferă exact acest lucru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu