sâmbătă, iunie 06, 2009

De ce are Boc apucături ceauşiste?

...recte merge pe şantierele autostrăzilor, inexistente desigur, deci pe şantierele scurmăturilor în noroi generic numite autostrăzi şi în astfel de locaţii şi face din ăstea, chestii văzute în epocă. Nimic relevant, doar pentru camere. Aşa băteai tu cuie piticanie în copilărie? Nu că acum ai fi mai mare la minte sau la trup.



I-aţi privit insistent mecla piticului când e în public? Vă recomand acest exerciţiu. E multă satisfacţie acolo. Satisfacţia bolnavă a pielii de pulă care a ajuns la putere. E pielea de pulă care crede că e mai tare decât chiar corpul pulic.
E multă suficienţă, sictir şi superioritate arogantă, însoţită de zâmbete sardonice pe care de obicei le aruncă când e şi Băsescu de faţă de mai zice una de-a lui. O din aia după care face hă,hă,hă. Totuşi îl suspectez pe Boc şi de retrdare, pentru că într-o zi, Băsescu critica guvernul (evident pentru a nu fi atins electoral de prestaţia acestuia, nu de alta), iar pretenul nostru minuscul continua să zâmbească suficient.

Dar de ce are Boc astfel de apucături?
Din această cauză. Pentru că în tinereţe, ajungând la concluzia că nu poate bate cuie, a început să aibă astfel de idei.



Acum să vedem ce fel de idei are Boc în acester zile. Iacă despre ce vorbea în vizita făcută acum vreo câteva zile în Polonia.

"Sunt aici pentru a-mi exprima onoarea pentru poporul polonez, pentru curajul de a lupta împotriva comunismului. Sunt aici să spun mulţumesc Polonia şi mulţumesc preşedintelui Walesa pentru că ne-au arătat că lupta împotriva comunismului este posibilă, la fel şi calea spre democraţie. (...) Comunismul este împotriva naturii umane şi împotriva valorilor de bază ale umanităţii: viaţa, libertatea şi proprietatea. Cred că semnalul pe care Polonia l-a dat în 4 iunie 1989 a fost: comunismul nu mai este imposibil de învins"

Emil Boc, Castelul Wawel din Cracovia, la reuniunea dedicată împlinirii a 20 de ani de la căderea regimului comunist în Polonia.

Deci cum e măi limbricule?

Oda ceauşistă preluată de pe Bădin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu