vineri, iunie 19, 2009

Iacob Ridzi şi nesimţirea orgiilor financiare

Aceasta este ministereasa Tineretului şi Sportului - Monica Iacob Ridzi - numită şi ridzi-pitzi.



iar aceasta este scena parangheliei din 2 mai, pentru care ritzi-pitzi a alocat 75.000 de euro. Da - o duşumea, zece scânduri şi două perdele. Parcă îţi e şi ruşine să îţi amineşti că te-ai indignat la Loganurile Poliţiei de 78.000 de euro.



Povestea pe scurt e cam aşa. Ridzi a aruncat 630.000 de euro, pentru organizarea a două evenimente: La Costineşti şi Bucureşti. Priveşte scena de 75.000 de euro. Nici la Miss Piranda nu ar accepta o asemenea mizerie de scenă. Banii au fost viraţi spre două firme din Bucureşti care ambele au sediul în acelaşi apartament -Artisan Grup şi Compania Mark, ambele cu acţionari comuni. Deci firme de apartament - să fie clar. Nimeni nu a auzit de ele, doar Ridzi care s-a gândit ea să îşi încurajeze financiar din bani publici, partenerii de afaceri (furtişag).
Din cei 630.000 de euro, 40.000 de euro au fost alocaţi pentru plata a zece trupe, din care 10.000 doar pentru trupa Simplu, care susţine că nu a cântat decât pentru show-ul MTV şi nu a primit nici un leu de la Ministerul Turismului.

Ridzi nu a găsit altceva de zis decât că nu o interesează cum au fost cheltuiţi banii.
Oricum e scandal mare - şi să sperăm că roboţelul vorbitor dictatorial va zbura în curând. Dacă nu PDL-ul va confirma încă o dată ceea ce se ştie cam de mult - nesimţirea, aroganţa pe bani publici, sfidarea publicului şi lipsa asumării responsabilităţilor sunt trăsături definitorii în acest partid.

Citeşte aici toată povestea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu