luni, februarie 09, 2009

Rareş Niculescu se ia de oameni în baruri

Rareş Niculescu, viitorul purtător la Guvernului, a comis un pocinog adică o bătaie într-un bar din Cluj Napoca, vineri seara spre noapte.

Ete şi mărturia unui cetăţean aflat în localul Romantic din Cluj unde s-a petrecut toată schema - via pesurse.ro

A venit in club (Romantic, un local cu lautari, unde vin toti fitosii din cluburile clujene, dupa 2 noaptea) cu inca 2 prieteni si erau in stare avansata de ebrietate. Nu erau la nici o zi de nastere cum zic ei acum si probabil vroiau sa se afirme, numai ca au avut ghinionul sa nu ii recunoasca nimeni. La intrare, fiind beti, l-au atins din greseala pe un client al localului si tot ei au inceput sa-l injure pe om. Omul nu i-a bagat in seama si s-a dus la toaleta. Cand a revenit, i-a intrebat ce s-a intamplat si atunci, Rares si ai lui au sarit la bataie. Din nefericire pentru ei, localul nu este cunoscut ca unul cu scandaluri, ci este un local unde oamenii se cunosc intre ei, adica un fel de club. Fata (adolescenta implicata in incaierare) a nimerit intamplator iar rares i-a dat un pumn. La atacul lui Rares, fata a ripostat. Imediat au sarit si prietenii lui la scandal. A aparut si firma de paza care asigura securitatea localului care a fost chemata de urgenta. Rares a inceput sa ameninte ca o sa inchida localul, ca ei au putere, sa ameninte lumea din local ca „o sa planga si o sa fie vai si amar de capul lor”. Apoi a venit politia si jandarmeria, dar si acestia au fost luati cu figuri „cum va numiti dvs, o sa vedeti voi”.

La Politie, istericul Niculescu ar fi declarat ca a fost batut de o "fata in tricou negru", care i-a dat un pumn in gura si si-a infipt unghiile in gatul lui. Permiteţi-mi un "he-he-he" la faza asta.

Puterea portocalie şi-a pus în mişcare rotiţele pentru salavarea curului micului jeguleţ de partid, iar ca urmare plângerile celor vătămaţi de bătăuşul cu legitimaţie de la PDL, dispar, iar celor care le-au făcut li se sugerează să-şi tempereze atitudinea. Cea mai infectă treaba este că imaginile care demonstrau vinovăţia lui Niculesc, imagini surprinse de camerele din local, au dispărut de la Poliţie precum şi copiile acestor imagini de la Jandarmerie

Niculescu acum, ca un vierme de partid care crede că i se poate permite orice şi cu o atitudine ce sfidează pe toată lumea, demnă de un manelist penal de cea mai joasă speţă şi cu totală lipsă de creier, spune că va da în judecată pe toată lumea - jandarmerie, paza localului şi pe toată lumea implicată.

Să vedem ce fel de coaie va avea Boculeţ şi dacă îl va unge până la urmă pe acest individ ca şi purtător de cuvânt al Guvernului. Să sperăm că ţara asta nu a decăzut chiar într-atât. Totuşi dacă ne uităm cine ne conduce...hmm
Până atunci nici o zi fără mizerii portocalii. Să trăiţi bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu