miercuri, februarie 18, 2009

Cu ce se ocupă Biserica Catolică

Biserica Catolică - care de altfel este una din cele mai hidoase, blonave, scârboase şi jegoase creaţii înfăptuite de către oameni, unii oameni - a decis să reintroducă "indulgenţele".
Ce înseamnă de fapt indulgenţele? Ei bine - ele au rolul de a reduce parţial sau total timpul petrecut în Purgatoriu, înainte de a ajunge în Rai. Astfel, cele parţiale reduc timpul în Purgatoriu printr-un număr clar de zile sau ani, iar cele numite plenare elimină cu totul Purgatoriul, dar asta până la comiterea unui alt păcat. Fi atent jmechere că nu ai dreptul decât la o indulgentă plenară pe zi.

Deci cum?
Păi uite aşa - Biserica Catolică decide ea cât să suferi măi creştin păcătos, şi nu Dumnezeu, Christos sau Maica Sfântă, aşa cum tu fraiere credeai. Da, da nişte cadavre bătrâne, bolnăvicioase, sisnistre şi intrate în putrefacţie şi cu mult mai păcătoase în fiecare secunde a existenţei lor decât tu în ani de zile.
Nici nu mai insist asupra discuţiei referitoare la Purgatoriu, Rai sau Iad - oricum ia aminte că sportul favorit al bisericii este să te ameninţe că vei arde în iad, şi poate dacă există vreo urmă de creier în capul tău, cel mai deştept lucru pe care poţi să-l faci este să îţi bagi picioarele în instituţia Bisericii, inepţie creată doar pentru a te ţine pe tine în frică cu ajutorul unei poveşti slabiste numită religie, a te îngenunchia, a-ţi lua banii ca nişte decrepiţi să aibă o viaţă îndestulată, să se plimbe şi să huzurească toată ziua în straie de aur şi a se ocupe cu politica, pentru că puterea pe care le-ai atribuit-o le permite să facă asta. Şi în primul rând aceste capre obosite îţi opresc adevărata dezvoltare spirituală, prin frica pe care ţi-au insuflat-o, prin umilinţa pe care ţi-au generat-o faţă de această creaţie abominabilă şi prin limitările cretine pe care ţi le impune.

Biserica Catolică a explicat că reintroducerea indulgenţelor se datorează faptului că "păcatul încă există în lume". Pfoooaaai. Incredibil - însă păcatul este ceea ce Biserica spune că este şi nu ceea ce simţi tu că este greşit. Aşa că multe lucruri normale pe care le faci pe această lume sunt păcate în viziunea Bisericii. Şi boii ăia de la Vatican se miră de faptul că numărul confesiunilor a scăzut foarte mult, iar asta le provoacă îngrijorare cadavrelor mişcătoare. În fapt, le provoacă îngrijorare ideea de a pierde controlul asupra maselor prostite, controlul asupra minţii tale, control care le conferă lor putere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu