sâmbătă, februarie 07, 2009

Miliţia îţi vrea detectoru'

Miliţia Română vrea să interzică conducătorilor auto, deţinerea detectoarelor de radar, iar pentru asta au venit, cum vine tot timpul autoritatea, cu modele luate de pe unde găsesc. Miliţienii ne aruncă în faţă modelul francez, unde s-a organizat un referendum pe această temă.
În primul rând - eu nu văd nici un referendum care ar fi organizat în România pe această temă sau pe multe alte teme. Referendum se organizează numai când Tiranu' de la Cotroceni e pe cale de a fi suspendat şi în pericol de a-şi vedea curul dezgolit, deci când tema e prea mare ca să se facă o dudă. La noi, e obiceiul să se impună nu să se organizeze referendum. Crezi că dacă nu s-a organizat referendum pentru adoptarea legii ascultării sau interceptării convorbirilor telefonice, internetului şi corespondenţei, se va organiza referendum pentru interzicerea detectoarelor de radar? Ha-ha-ha-ha.
Unde mai pui că a avea un detector de radar îţi dă ţie ca cetăţean un avantaj în faţa organului, iar Miliţia nu poate înghiţi astfel de porcării din partea ta. Aşa ca să corelăm - vrem să ascultăm, urmări, citi şi viziona tot ce faci tu şi băgăm o lege cum vrem noi. Îţi încălcăm toate drepturile şi tu vrei să ai detector de radar ca să te fereşti de noi? Ai impresia că te vom întreba dacă vrei să ni-l dai? NU prietene! Te vom obliga.
Pe mine mă doare undeva de detectoarele de radar, dar le susţin tocmai pentru că românului în aceşti ani băsescieni cu a lui coaliţie de nesimţiţi, îşi bagă tot mai des picioarele în drepturile cetăţeanului, iar societatea nu mai are prea mult nici din democraţia surogat care bântuia ţara. Şi apoi cine are în cap să aibă detector de radar va avea că e interzis sau nu. Sunt detectoare care nu pot fi detectate nici de detectoarele de detectoare de radar, că eh tehnica avansează. Cine nu vrea detectoare nu va avea. E simplu.
Şi apoi să se interzică detectoarele atunci când miliţienii umflaţi nu vor mai sta la pândă şi la şapagă din maşini neinscripţionate şi ascunse în boscheţi. Dar asta e cam greu, că atunci ar trebui desfiinţată Miliţia pentru că nu ar mai avea cu ce să se ocupe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu