duminică, februarie 01, 2009

My way or the highway

Prindeti 3.360 de calatori fara bilet sau veti fi concediati! Este noul regulament al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) din Iasi ce prevede ca un controlor sa amendeze intr-o singura luna 3.360 de calatori fara bilet. Daca cei 84 de controlori ieseni nu indeplinesc aceasta norma, ei vor primi doar 75% din salariu sau vor fi concediati.

Cum sună asta?
înainte de a răspunde să înmulţim 3360 de calători cu 84 de controlori să vedem câţi ieşieni trebuie amendaţi - se calculează şi egal cu 282,240 de oameni. Populaţia Iaşiului e aproximativ de 320,888 locuitori. Deci cam 75% dintre ieşeni musai amendaţi în fiecare lună. Mai ai întrebări?
Răspuns: a îndemn la pândă şi la indimidarea oamenilor şi abuzuri ale controlorilor ca să nu-şi piardă slujba. E chiar un regulament represiv la adresa controlorilor.
Regulament fascist.
Interesant câte mizerii au loc în ţara asta şi multe iau naştere sub această coaliţie pedelisto-pesedistă sub olăduirea lui Băsescu. Te-ai uitat în ultima vreme la TV? Ţara este neguvernată - se fură din depozitele Armatei, lumea moare cu zile în spitale, oamenii sunt împuşcaţi în cap în oraşe, criza lasă oameni fără slujbă, legi pentru urmărirea populaţiei. E un haos total dar intenţionat iar Băsescu se ocupă de cum să modifice constituţia ţării ca să aibă mai multă putere.
ACEASTA NU ESTE ROMÂNIA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu