vineri, octombrie 31, 2008

Prostie de Bucureşti

Vazui la ştiri astă seară!
Deci Bucureştiul este cea mai poluată capitală europeană.
Ca urmare s-au pus ciumpalacii din capitală pe treabă şi au venit cu o soluţie - Un sistem de prognoză şi monitorizare a poluării. Deci sistemul avertizează cu o zi înainte în care din zonele din Bucureşti e mai poluată în acea zi şi care nu.
La ştiri s-a menţionat că un bucureştean beneficiază de doar zece metri pătraţi de vegetaţie, în raport cu 26 metri pătraţi cât e media europeană.
Mi se pare foarte mishto soluţia! Când sistemul arată că într-un loc e poluare mare - stai dreak pe cur şi nu te duci pe acolo. Ce dacă ai treabă sau ai serviciul în zonă? Vrei să mori poluat dobitocule? Răspuns NU! Dacă din motive nasoale locuieşti într-o astfel de zonă, atunci nashpa pentru tine. Eşti un papagal. Felicitări!

În concepţia mea de fraier ajuns la o anumită vărstă - soluţie înseamnă să remediezi situaţia, în sensul să reduci poluarea, nu să arăţi cât e de multă. Oricum e un pas înainte - ăla de o să se înece şi sufoce o să ştie exact ce l-a omorât şi procentul de substanţe nocive din aerul respirat. Deci, măcar va ajunge la spital foarte bine informat.

Crezi că s-a menţionat în cadrul acestei "soluţii" că ar trebui să se planteze măcar un copac sau măcar că există vreun proiect de plantări în Bucureşti. Bineînţeles că NU. Unde dracu crezi că te afli? În Finlanda?


joi, octombrie 30, 2008

Băsescu vrea copii

Băsescu a ţinut azi o conferinţă de presă, în care în principiu a făcut campanie electorală şi a vorbit nimicuri. Dom' preşedinte s-a arătat foarte îngrijorat de scăderea natalităţii in România, spunând că trebuie luate măsuri urgente pentru remedierea situaţiei.
Păi să o remedieze. Să invite toate ziaristele la Cotroceni pe sistemul “hai s-o facem pe masă, hă, hă, hă". După ce viitorul presei portocalii va fi asigurat, să treacă la toată populaţia feminină din România, că am văzut că are disponibilitate.
Exclus ţigănci împuţite!




Parazitism pe gazdă mondenă

Prin intermediul lui Dan Oţil (Dani), TOT tineretul masculin din România o fute pe Mihaela Rădulescu.
Aş elabora conceptul, dar la ce bun? Aşa stau lucrurile.
Ia gândeşte-te şi vezi că am dreptate.




miercuri, octombrie 29, 2008

Căpitanul de doi lei

Hă - hă - hă. Cică cadrele didactice (profesori, învăţători. educatori) vor să intre în grevă pentru că Guvernul nu vrea să le dea acum (instantaneu, în clipa asta, în secunda următoare, chiar acum, like now, A.S.A.P etc.) majorarea de 50% la salarii.
Pe lângă faptul că o mărire de salariu de 50% aşa dintr-o lovitură e ridicolă - ca happening - şi în principiu nu se întâmplă nicăieri în lume, se doreşte a se înfăptui acum, în plină criză financiară, când fabrici se închid, se nasc noi şomeri, se suspendă burse, scade consumul, bănci sunt naţionalizate şi falimentează ţări.
Vine criza financiară peste ţară, nimeni nu are bani şi strânge cureaua, dar la noi e campanie electorală şi unii s-au gândit că e de bine pentru voturi să promită creşteri de salarii, acum când Planeta e în faliment. Mai mult , marinarul şef al ţării, plusează şi spune că toţi bugetarii trebuie să beneficieze de mariri de salarii. De ce ar spune asta? Pentru că chiorul ţării vrea voturi pentru partidul său PDL şi nimic altceva nu contează. Că ţara va ajunge într-o situaţie dificilă şi teribilă nu are nici o relevanţă pentru oligofrenul de la Cotroceni. Trebuie date măriri de salarii acum , până la alegeri, ca să ştie ăia cine a susţinut creşterea de salarii şi ca urmare să se pună ştampila corespunzător.
Dă Doamne să vină PDL la putere, să văd cum se vor descurca ei cu aceste salarii care nu au nici o justificare în rezultatele economice. 100% că vor da chix şi atunci va fi atât de amuzant de observat cum Băsescu se va spăla pe mâini de acoliţii lui şi cum îi va lucra pe la spate cu pumnale înfipte strategic pe lângă sau în coloană. Da de ce va face acest lucru? Pentru că pe Băsescu îl interesează numai curul lui şi trebuie să ajungă preşedinte şi la alegerile din 2009. Că dacă susţii un Guvern de care oamenii sunt nemulţumiţi, e de porc şi în principiu neaducător de voturi. Iar dacă trebuie să o omoare şi pe mă-sa ca să-i iasă lucrarea, atunci o va omorâ şi pe mă-sa.
Pe scurt - Băsescu a fost căpitan de navă. Corect. E o vorbă "Căpitanul părăseşte ultimul corabia". Se ştie că Băsescu a fost un căpitan penibil şi la orice oră numai că va sări primul din corabie la primul semnal nasol, dar va face şi moarte de om ca să-şi salveze curul de alcolic.
Ţara asta nu e formată numai din profesori şi sunt alte categorii care merită mai mult decât ei măriri de salarii, dar nu acum. Si poate sunt în ţara asta şi oameni care se gândesc la ţară în ansamblul ei şi la situţia ei generală şi nu numai la câteva bancnote, care oricum în câteva luni nu vor avea nici o valoare că va veni inflaţia tată tocmai din creşterea ta de slariu. Şi atunci să te ştergi la cur cu ele.
Tu ce faci de criză? - pentru că profesorii or merita ei creştere de salarii, dar a văzut cineva educaţie cât de cât decentă în ţara asta? Că mie mi se pare că tot tineretul şcolar e în vaganbondaj de ani buni.


marți, octombrie 28, 2008

Hai la moaşte neamule!

Vroiam să scriu mai mult despre toată tâmpenia asta cu moaştele nu ştiu ale cărui sfânt, de se înghesuie oamenii credincioşi (vitele idioate) şi se calcă în picioare, se înjură, se împing ca să - exact nu ştiu ce - dar în principiu se comportă exact invers de cum ar trebui să se poarte un om credincios. Am văzut la ştiri imagini şi în principiu sunt oameni bătrâni, de la care în mod normal te aştepţi la mai mult. Dar nu. Cucoane înaintate în vârstă se împing şi aruncă cu vorbe ca nişte brute primordiale, doar că să ajungă în faţă la moaştele lui peşte prăjit. Chelioşi de 60 de ani care trag nişte coate unor babe împingîndu-le din calea lor. Babe cărora le sticlesc ochii de dileală...oameni cu dileala în creier, oameni analfabeţi şi retardaţi...oameni fără Dumnezeu.


sâmbătă, octombrie 25, 2008

President of the US

Stătui ieri (azi) toată noaptea şi mă uitai la nişte filme americane. În principiu filme de acţiune cu chestii de spionaj, invazii extraterestre şi atacuri cu arme biologice. Bineînţeles că era prezent şi preşedintele SUA...care ca în multe, multe alte filme pe care le-am văzut de-a lungul timpului era înconjurat de costme negre, generali ai armatei, CIA, FBI, NSA, Homeland Security, etc.
Ideea e că aproape în toate filmele de acest gen, atunci când vin costumaţii în negru să prezinte situaţia catastrofală, preşedintele ba e deranjat de nevastă care vrea ceva, ba de copilul său (de regulă o fetiţă) pe care tocmai atunci o apucă dragostea de taticu şi vrea să-l pupe si alte mizerii.
Adică stau toţi gelaţii şi secreţii de probleme de stat cu criza în mână şi de dau de ceasu morţii să rezolve situţia cu degetul pe butonul roşu nuclear, iar Mr. President e tracasat de nevastă şi de copil...Eu înţeleg că e un fel de propagandă să ne arate că preşedintele e un model de parinte şi familist, dar e ca dracu mai ales în filmele de acest gen, unde în timp ce primeşte un raport secret, îşi ţine fetiţa în braţe şi alte dulcegării - e de prost gust. Pare un fraier
Un exemplu cunoscut de astfel de film e Independence Day.
O altă chestie este că de multe ori preşedintele află de proiecte, locaţii etc secrete de la alţii care în principiu sunt în subordinea lui dar care ştiu mult mai multe chestii decât el, iar el e informat numai când situaţia se împute (Why I haven't been told about this?).
Deci preşedintele SUA pe lângă că e un fraier, habar nu are de mizeriile pe care le învârt agenţiile de securitate ale ţării. Deci e un bufon, o păpuşă cu aţe bună de manevrat. Exact ca în viaţa reală.


vineri, octombrie 24, 2008

Trei culori cunosc pe lume

Sunt Blocat - Nu am ce scrie! Nimic nu-mi trăsneşte prin creieri, şi dacă îmi trăsneşte sunt nişte teme pe care trebuie să le formulez într-o anume formă, să mă gândesc şi să cântăresc cuvintele şi alte mizerii din acestea. Şi nu am chef şi mi-e şi lene.




vineri, octombrie 17, 2008

No YouTube

Deci m-am trezit în dimineaţa asta, cu contul de YouTube suspendat permanent din cauza scenei din Prison Break din postul de mai jos, pe care am trecut-o acum pe Trilulilu.
Acum ideea e că am avut mai multe clipuri pe acest blog care erau embed-uri de pe contul meu de YouTube, aşa că dacă cineva printr-o întâmplare fantastică ajunge pe acele posturi şi clipuri şi nu funţionează, asta e. Nu am chef să mai fac rost de ele din nou şi pe unele chiar nu pot pentru că le ştergeam de pe hard odată încărcate.

Deci asta e.


joi, octombrie 16, 2008

Forever Young

If you want not to die, you will die. If you want to live, you may live forever.




A Hayden Panettiere original

Să bag şi ceva din campania electorală din SUA =)) că de ruşi parcă m-am tot ocupat




miercuri, octombrie 15, 2008

Europeangoldfinch.net

Deci am început să mă uit din nou la Prison Break începând cu sezonul 1.
Din plictiseală şi că mi-a venit în cap în timp ce stăteam la calculator, am căutat site-ul europeangoldfinch.net de care vorbea Michael Scofield (Wentworth Miller) în serial la un moment dat.

Am tăiat scena esenţială care se poate vedea mai jos:



Apoi m-am dus pe site şi am găsit mesajul folosit în serial. Uite print-screen-ul.




marți, octombrie 14, 2008

Huidu e praf

Te-Hee. E durere mare. E paranghelie! Nu mai pot de bucurie...

Deci în primul rând imediat după postul Mircea Badea vs Huidu, cineva de pe blogul lu' băiatu a venit pe blog la mine să cetească postul. Poate că a fost chiar "dracul, spaima cetetorilor de ştiri din televiziuni" în persoană. Nu e exclus.

Bucharest, Bucuresti arrived from serbanhuidu.ro on "Lastexit: Mircea Badea vs Huidu"

Întrebare - cum poate cineva să dea de tine dacă iei adresa din browser şi o aplici la tine pe blog? Sunt cam paralel aici deşi sunt în stare dacă mă încord, să sparg nişte site-uri prost făcute. Dar mă rog, poate există alte metode.
Îţi dai seama că nu a comentat nimic, vorba aia - nu apar pe sticlă, sunt un nimeni. E pe sistemul: nici vecinul nu îmi răspunde la salut pe stradă. Dacă comentezi la mine pe blog e ca şi cum ai striga spre o gaură neagră galactică.

Ideea e că de când şi-a tras Huidu ăsta blog, o ţine într-un scandal. A făcut greşeala să ducă războiul cu Mircea Badea şi pe noul blog, în loc să se rezume să o facă din emisiunea cu efect de somnifer pe care o întreţine şi să ţină blogul ăla pentru fanii lui, atâţia puţini câţi o mai avea.
Ideea e că Mircea Badea îl face pe Huidu la orice oră şi nu îi ia nici două minute, şi când îl face îl bagă adânc în rahat. Apoi dau şi cârcotaşii înapoi, dar sunt penibili şi slabi. Au trecut ani buni de când nu am mai schiţat un zâmbet la Cronică. E drept că tot de ani buni nu mă mai uit la ei, dar acum două săptămâni am prins o emisune şi am stat să văd ce mai fac. Au fost cele mai grele clipe de comă profundă din viaţa mea şi am mai trăit astfel de episoade şi cu alte ocazii.

Acum a scris Ciutacu despre Huidu ceva - a fost cârcotaşul la o emisiune pe Realitatea despre votul uninominal sau ceva panaramă din asta. Lui Huidu nu i-a convenit ceva şi a bagat reply şi tot aşa, astfel că s-au încins spiritele între Ciutacu şi drac. Ce face Huidu? Bagă un post de îl face pe Ciutacu, numai cârcotaşul nu are umor (chiar nu vrea să priceapă lucrul ăsta) şi nici nu înţeapă cum trebuie. Foloseşte expresia lui Băsescu "tonomat pe euro" la antene. Eu dacă aud pe unu cu expresia asta, automat îl cataloghez analfabet şi idiot. Dacă mergi pe YouTube - toţi puberii şi retarzii care nu ştiu de să spună ceva original direct din bila lor aruncă cu "tonomate pe euro". Şi e plin de ei. Adică cum? Îl citezi până la epuizare pe Băsescu? Pe Băsescu...? hahahaha. Răspuns DA.

Ce-a reuşit Huidu cu blogul lui? Probabil şi-a dat seama, dar poate că nu, că nu e atât de iubit precum credea. Tare mă tem (mă tem pe dracu :D) că Huidu are mult mai puţini fani în comparaţie cu cei care nu îl înghit. Putea sta la filmările lui cu sute de duble şi la sfârşitul zilei să pună capul pe pernă şi să creadă că a făcut o emisiune amuzantă şi cât e el de adorat de întreaga ţară. Ideea e că toţi oamenii din telviziuni nu îl înghit deloc - nu e mishto să te spargi de râs forţat doar că Esca a omis o literă dintr-un cuvânt sau că unul s-a împiedicat de o scară în studio. Vă spun eu - omul e înjurat pe rupte, iar ceea ce produc efectiv Cârcotaşii sunt doar scenetele ălea penibile şi fără umor dintre greşelile de pe la televiziuni. Nu de puţine ori am plecat sau am mutat canalul de jenă şi de plictiseală. Umor prost şi ieftin, jucat prost. Ăştia doi se ţin anti manelişti şi alte treburi dar scenetele ălea sunt pline de ţigani şi vorba lor (tăia-ţi-aş, mânca-ţi-aş, etc)
Încă o dată spun. Când îi ai pe ăia de la Mondenii în trust şi faci mizeria de Cronică, chiar nu te apucă o jenă când te uiţi la ce fac oamenii ăia acolo şi la ce faci tu?
Ideea e că Cronica a pierdut mulţi fani în ultimii doi ani - enorm - îţi dai seama doar citind comentarii pe YouTube.
Încă ceva ciudat - în timp ce Mircea Badea a evoluat, iar umorul său s-a dezvoltat tot practicându-l în fiecare seară, la fel şi modul în care îl exprimă, Cârcotaşii au involuat până la asasinarea spiritului telespectatorului. Nu că ar fi avut umor prea mult înainte, dar măcar era ceva de capul lor. Acum sunt zero!

Să se ţină cont că nu prea i-am plăcut niciodată pe Cârcotaşi şi am terminat cu ei în momentul în care au făcut un mishto penibil de Cristian Tabără într-o emisiune, iar pe Mircea Badea chiar nu l-am suportat într-o vreme! Numai că omul este cu şapte clase peste Huidu şi Găinuşă la un loc. Ăsta e adevărul, iar lucrurile se schimbă. Din păcate Huidu nu are nici o calitate care să mă facă să-mi schimb părerea şi persistă deja de prea multă vreme în idioţenia lui.
Fără Cronică e un om terminat şi nu ştiu cât o să mai ţină şi aia. Dar măcar îi va rămâne topul de pe KissTV.


luni, octombrie 13, 2008

Fi alături de Mutu

Dacă Mihaela Rădulescu a avut succes cu campania ei anti-fumat şi Mutu s-a gândit că i-ar da bine într-o campanie similară =))




Mircea Badea vs Huidu

Şerban Huidu de la tristeţea de Cronica Cârcotaşilor şi-a făcut nu demult blog
Şi cum obişnuieşte să-l înţepe pe Mircea Badea prin emisiunea lui, se face că şi Badea îi mai dă câte o scatoalcă într-a lui.
Acum Huidu - că are blog se ocupă de Badea, doar că reuşeşte să fie atât de penibil şi de doi lei încât îmi provine dinspre mentalul cârcotaşului în cauză, un sentiment de neputinţă totală, fapt ce reflectă realitatea în cel mai mic detaliu. În ultimul post pe această temă se ia de freza lui Badea (prin intermediul unei publicaţii: Dilema Veche - ca să vezi cu ce se ocupă şi ăia) cum că ar arăta ca în pozele pe care frizeriile din comunism le afişau în vitrine. Şi chiar aşa este într-o mai mare sau mai mică măsură. Dar care e problema? Îmi aduc aminte când eram copil în comunism că beleam ochii la cei domni cu frezele lor şi eram plin de admiraţie. Adică nu era nimic amuzant în acele poze, iar Huidu e cunoscut pentru faptul că râde ca un bou şi dacă îi arăţi un deget - e de ajuns să te uiţi la Cronică.
Mai mult, dacă te uiţi la Mircea Badea îţi dai seama că are un păr des şi sârmos care nu permite prea multe posibiltăţi de coafură. Omul nici nu face nimic cu el. Îl lasă în principiu aşa cum i l-a dat Dumnezeu. Şi apoi Huidu ar trebui să fie ultimul care să facă mishto de Mircea Badea. În timp ce Badea are carul plin de fân, Huidu se tunde scurt crezând că "prostul de telespector" nu îşi dă seamă că cheleşte la greu iar în vreo câţiva ani va fi un doar un fost bec - pentru că filamentul s-a ars demult.

Stai jos Huidu! 4.

Ps. Cronica e la PrimaTv. Right. Daca aş fi de la Cârcotaşi şi m-aş uita la ce fac eu şi la ce fac Mondenii tot de la PrimaTv - aş desfiinţa emisiunea în trei secunde şi m-aş ascunde în pădure şi nu aş ieşi vreo cinci ani de acolo. De ruşine.


duminică, octombrie 12, 2008

Right on

Cam aşa ceva vreau să aud din gura lui Dan Bălan şi nu rahaturile ălea cu Crazy Loop




vineri, octombrie 10, 2008

Becali blog care este - pac - pac

Am trăit să o văd şi pe asta: George aka Jiji aka Gigi Becali şi-a făcut blog. Adică sunt singur că nu el l-a instalat...şi alte d-ăstea. Gigi ne spune în al doilea post de pe blog (pentru că primul este un test - post)că nu el stă efectiv la tastatură, dar el este cel care dictează nefericitului care e însărcinat cu apariţia pe moooonitor a slovelor izvorâte din adâncul gândirii şi sculptate cu măiestrie chiar de războinicul luminii...care este.
Mă macină acum cine e cel care scrie după dictare: o fi Smărăndescu, Bănel sau Rădoi. Oricine ar fi sunt sigur că ia ceva verzişori sau euroi, ca bonus, pe lângă apelativele de hahaleră şi zdreanţă.

Dă un click şi citeşte ce are de zis cel mai mare gânditor în viaţă. Dacă ai reţineri Becali promite că îţi dă un milion dă doooolari numai să dai click

pac-pac



PS. Am mari îndoieli că ciobanul Becali este cel care dictează cuvânt cu cuvânt. Am impresia că oferă doar ideile generale ale posturilor şi unul compune textul.
Ya know - outsourcing...


miercuri, octombrie 08, 2008

Păcătosule! - Uite cum stă treaba




Emo-izii de la Cosmote

No - vad reclama asta de ceva vreme la Tv şi m-a enervat din prima clipa, la fel cum mă enervează 95% dintre reclamele de la televiziunile din România. Dar asta mă enervează în mod cu totul special.
În fine. Cei de la Cosmote probabil s-au gândit că acum că ţara e plină de Emo-kids, ce ar fi să facă nişte bani de pe urma lor şi să îşi îngroaşe lista de abonaţi şi deţinători de cartele



Mă rog. Reclama e proastă rău. Doare, atât e de proastă. Nu ştiu încă ce nu e în regulă cu băiatul ălă (în afară de faptul că e un emo, sau pretinde a fi un emo). E handicapat? E retardat? Răspuns: Mai mult ca sigur!
Parcă acum l-a scos mă-sa din lăuntrul fiinţei ei, gata îmbrăcat şi coafat emo, doar că are mari probleme în a înţelege cum stă treba cu lumea asta. Exact ca un copil nou născut. Nu ştie nimic.
Deci e emo şi întreabă "Noi de ce nu vorbim niciodată cu ceilalţi?"
Răspuns: Pentru că esti emo bah dobitocule sau te-ai trezit într-o dimineaţă îmbrăcat în negru şi machiat la ochi şi ai aterizat la şcoală şi acum nu înţelegi care e treaba cu tine?
Problema e că lu' băiatu i s-au aprins călcâiele după pitzipoanca cea blondă şi probabil acum are îndoieli în ceea ce priveşte identitatea sa de emo-id. Nu vedeţi ce conflicte au loc înlăuntrul fiinţei sale. Ar cam vrea să o zdruncine pe pitzipoanca feşăn, fapt ce atrage privirile acuzatoare ale restului clanului de emo-izi.
De toată groaza e atunci când ăla îi aruncă discul de frisby sau ce-o fi de să bucură băiatul nostru emo zici că a aflat că s-a născut a doua oară. Imaginea e culmea conceptului de retardat. Avem de a face cu un băiat emo care nu vrea să fie emo ceea ce ne duce cu gândul la faptul că a devenit emo datorită trendului, iar acum la prima coliziune cu sistemul de valori al restului lumii, identitatea sa de emo se duce dracului şi se face praf. Aşa sunt 95% dintre emo-izii din România. Care de fapt nu sunt emo sunt nişte panarame.

Sau putem să ne gândim astfel - Cosmote vrea să ne arate că şi emo pot fi fericiţi şi comunicativi şi alte rahaturi din ăstea de bun simţ pe care dacă le-aş lua în considerare nu aş mai avea posturi din ăstea în care să mă iau de tot ce mă enervează.


luni, octombrie 06, 2008

Bloody Mary

Una din formaţiile mele favorite. Practic nişte necunoscuţi, dar întodeauna muzica cea mai bună se găseşte în underground unde numai cei ce merită intră şi nu foarte mulţi găsesc drumul...hehe

Bloody Mary - Pet Sematary



Bloody Mary - Somebody To Love



Bloody Mary - Better Down



Bloody Mary - Velvet




sâmbătă, octombrie 04, 2008

Întrebare de baraj

De ce cei de la Google care au făcut browserul Google Chrome nu au dotat browserul lor propriu cu Google Toolbar? Au făcut variante pentru Explorer şi Firefox, dar nu şi pentru produsul lor. Destul de aiurea...


Blogger Pro 2

Am mai dat peste un site, de fapt un blog, johncow.com, care e plin de metode de a face bani din blogging şi nu numai.
Blogul are disponibil pentru download un ebook gratuit "Build a Profitable Buisiness, Not Just a Blog". Eu l-am descărcat şi m-am uitat peste el şi e de o grămadă de ori mai bun şi de calitate decât mizeriile pe care le poţi cumpăra cu zeci de dolari de la Clickbank. Eu ştiu că le am pe toate, că sunt jmecher şi ştiu cum să le hăcuiesc site-urile ca să descarc produsele lor sau să intru in Members Area fără să umblu pe la cartea de credit - Mwahahaa
Deci - Click pe imagine pentru site şi introdu adresa de email unde se cere şi poţi descărca imediat.