vineri, octombrie 31, 2008

Prostie de Bucureşti

Vazui la ştiri astă seară!
Deci Bucureştiul este cea mai poluată capitală europeană.
Ca urmare s-au pus ciumpalacii din capitală pe treabă şi au venit cu o soluţie - Un sistem de prognoză şi monitorizare a poluării. Deci sistemul avertizează cu o zi înainte în care din zonele din Bucureşti e mai poluată în acea zi şi care nu.
La ştiri s-a menţionat că un bucureştean beneficiază de doar zece metri pătraţi de vegetaţie, în raport cu 26 metri pătraţi cât e media europeană.
Mi se pare foarte mishto soluţia! Când sistemul arată că într-un loc e poluare mare - stai dreak pe cur şi nu te duci pe acolo. Ce dacă ai treabă sau ai serviciul în zonă? Vrei să mori poluat dobitocule? Răspuns NU! Dacă din motive nasoale locuieşti într-o astfel de zonă, atunci nashpa pentru tine. Eşti un papagal. Felicitări!

În concepţia mea de fraier ajuns la o anumită vărstă - soluţie înseamnă să remediezi situaţia, în sensul să reduci poluarea, nu să arăţi cât e de multă. Oricum e un pas înainte - ăla de o să se înece şi sufoce o să ştie exact ce l-a omorât şi procentul de substanţe nocive din aerul respirat. Deci, măcar va ajunge la spital foarte bine informat.

Crezi că s-a menţionat în cadrul acestei "soluţii" că ar trebui să se planteze măcar un copac sau măcar că există vreun proiect de plantări în Bucureşti. Bineînţeles că NU. Unde dracu crezi că te afli? În Finlanda?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu