luni, octombrie 13, 2008

Mircea Badea vs Huidu

Şerban Huidu de la tristeţea de Cronica Cârcotaşilor şi-a făcut nu demult blog
Şi cum obişnuieşte să-l înţepe pe Mircea Badea prin emisiunea lui, se face că şi Badea îi mai dă câte o scatoalcă într-a lui.
Acum Huidu - că are blog se ocupă de Badea, doar că reuşeşte să fie atât de penibil şi de doi lei încât îmi provine dinspre mentalul cârcotaşului în cauză, un sentiment de neputinţă totală, fapt ce reflectă realitatea în cel mai mic detaliu. În ultimul post pe această temă se ia de freza lui Badea (prin intermediul unei publicaţii: Dilema Veche - ca să vezi cu ce se ocupă şi ăia) cum că ar arăta ca în pozele pe care frizeriile din comunism le afişau în vitrine. Şi chiar aşa este într-o mai mare sau mai mică măsură. Dar care e problema? Îmi aduc aminte când eram copil în comunism că beleam ochii la cei domni cu frezele lor şi eram plin de admiraţie. Adică nu era nimic amuzant în acele poze, iar Huidu e cunoscut pentru faptul că râde ca un bou şi dacă îi arăţi un deget - e de ajuns să te uiţi la Cronică.
Mai mult, dacă te uiţi la Mircea Badea îţi dai seama că are un păr des şi sârmos care nu permite prea multe posibiltăţi de coafură. Omul nici nu face nimic cu el. Îl lasă în principiu aşa cum i l-a dat Dumnezeu. Şi apoi Huidu ar trebui să fie ultimul care să facă mishto de Mircea Badea. În timp ce Badea are carul plin de fân, Huidu se tunde scurt crezând că "prostul de telespector" nu îşi dă seamă că cheleşte la greu iar în vreo câţiva ani va fi un doar un fost bec - pentru că filamentul s-a ars demult.

Stai jos Huidu! 4.

Ps. Cronica e la PrimaTv. Right. Daca aş fi de la Cârcotaşi şi m-aş uita la ce fac eu şi la ce fac Mondenii tot de la PrimaTv - aş desfiinţa emisiunea în trei secunde şi m-aş ascunde în pădure şi nu aş ieşi vreo cinci ani de acolo. De ruşine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu