miercuri, octombrie 08, 2008

Emo-izii de la Cosmote

No - vad reclama asta de ceva vreme la Tv şi m-a enervat din prima clipa, la fel cum mă enervează 95% dintre reclamele de la televiziunile din România. Dar asta mă enervează în mod cu totul special.
În fine. Cei de la Cosmote probabil s-au gândit că acum că ţara e plină de Emo-kids, ce ar fi să facă nişte bani de pe urma lor şi să îşi îngroaşe lista de abonaţi şi deţinători de cartele



Mă rog. Reclama e proastă rău. Doare, atât e de proastă. Nu ştiu încă ce nu e în regulă cu băiatul ălă (în afară de faptul că e un emo, sau pretinde a fi un emo). E handicapat? E retardat? Răspuns: Mai mult ca sigur!
Parcă acum l-a scos mă-sa din lăuntrul fiinţei ei, gata îmbrăcat şi coafat emo, doar că are mari probleme în a înţelege cum stă treba cu lumea asta. Exact ca un copil nou născut. Nu ştie nimic.
Deci e emo şi întreabă "Noi de ce nu vorbim niciodată cu ceilalţi?"
Răspuns: Pentru că esti emo bah dobitocule sau te-ai trezit într-o dimineaţă îmbrăcat în negru şi machiat la ochi şi ai aterizat la şcoală şi acum nu înţelegi care e treaba cu tine?
Problema e că lu' băiatu i s-au aprins călcâiele după pitzipoanca cea blondă şi probabil acum are îndoieli în ceea ce priveşte identitatea sa de emo-id. Nu vedeţi ce conflicte au loc înlăuntrul fiinţei sale. Ar cam vrea să o zdruncine pe pitzipoanca feşăn, fapt ce atrage privirile acuzatoare ale restului clanului de emo-izi.
De toată groaza e atunci când ăla îi aruncă discul de frisby sau ce-o fi de să bucură băiatul nostru emo zici că a aflat că s-a născut a doua oară. Imaginea e culmea conceptului de retardat. Avem de a face cu un băiat emo care nu vrea să fie emo ceea ce ne duce cu gândul la faptul că a devenit emo datorită trendului, iar acum la prima coliziune cu sistemul de valori al restului lumii, identitatea sa de emo se duce dracului şi se face praf. Aşa sunt 95% dintre emo-izii din România. Care de fapt nu sunt emo sunt nişte panarame.

Sau putem să ne gândim astfel - Cosmote vrea să ne arate că şi emo pot fi fericiţi şi comunicativi şi alte rahaturi din ăstea de bun simţ pe care dacă le-aş lua în considerare nu aş mai avea posturi din ăstea în care să mă iau de tot ce mă enervează.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu