duminică, august 31, 2008

Poze cu Sasuke şi Sakura

LOL
şi cu toţi idioţii de pe acolo.
Impresionat fiind de faptul că cei care caută pe Google aşa ceva ajung şi pe blogul meu, am decis să le dau un mic ajutor...
Click pe imagine




vineri, august 29, 2008

Uite duda!

Senatorii şi deputaţii PSD trebuie să semneze în aceste zile, proiectul de revizuire a Constituţiei, proiect elaborat de juriştii partidului, pentru a fi depus, la Parlament, la începutul sesiunii.
Dintre pedediştii cei mai de seamă care nu se arată prea încântaţi de această iniţiativă, este preşedintele de onoare la Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, care s-a declarat în mai multe rânduri împotriva modificărilor preconizate a fi aduse Legii fundamentale. Trebuie menţionat că modificarea cea mai dezbătută şi care a suscitat cele mai multe reacţii este eliminarea imunităţii pentru demnitari, iniţiativă venită din partea liderului formaţiunii, Mircea Geoană. Ion Iliescu este de părere că o astfel de măsură nu poate fi luată în fugă ci în cadrul unei comisii speciale care ar trebui infiinţată în cadrul viitorului for legislativ, deci după alegerile parlamentare.
Ideea Partidului Social Democrat este lăudabilă în esenţa ei, dar am mari rezerve în ceea ce priveşte punerea ei în aplicare. Când politicienii noştri au luat o decizie care să ducă la o îmbunătăţire a actului politic în această ţară? Niciodată.
Nu am îndoieli că mai toţi sunt conştienţi de cea ce trebuie făcut. Ei ştiu foarte bine care sunt problemele şi bolile de care suferă întreg sistemul la fel cum şi ultimul aurolac de pe stradă ştie că clasa politică e ca vai de ea. Ideea este că sistemul se complace în starea de fapt actuală şi nu pentru că e neputincioas ci pentru că menţinerea status quo-ului aduce mari beneficii mai ales financiare tuturor celor angrenaţi în acest sistem. Iar aceşti sunt politicienii. Cât de naivi ar trebui să fim ca să credem că ei îşi vor tăia singuri craca de sub picioare sau îndepărta plasa de siguranţă, pentru a jongla periculos, când o pot face în deplină siguranţă? Dacă politicienii au dovedit ceva în aceşti 18 ani scurşi de la Revoluţie a fost faptul că indiferent de apartenenţa politică, trăsătura lor definitorie este apărarea interesului de clică, interes care e mai presus de chiar decât interesul naţional care e doar un concept căzut în derizoriu.
Dar se apropie alegerile, iar rularea aceloraşi idei de ani de zile, care de altfel au rămas neîmplinite, s-ar putea să nu mai prindă la electorat, astfel se vin cu idei demne de „Copii spun lucruri trăsnite” a căror posibilă aplicabilitate e atractivă pentru electorat şi posibilă, dacă iniţiatorii au intenţii curate. Dar nu e cazul, dar deloc. Niciodată politicienii nu vor renunţa la imunitatea parlamentară sau care o fi ea. O vehiculează doar pentru câteva sau mai multe procente la numărarea voturilor. De ce domnul Geoană nu a venit cu intenţia sa lăudabilă acum trei ani de zile când deja instalaţi la putere cei vizaţi făceau ravagii, ridicând termenul de corupţie la un alt nivel? Pentru că nu avea nici un interes. Peste câteva luni vin alegerile, iar domnul Geoană are încordări de tot felul şi se pare că a şi dezvoltat o conştiinţă peste nopte.
Dacă PSD-ul va câştiga alegerile cu aruncarea aceste inţiative în ochii alegătorilor, acei alegători să fie siguri că în nici un caz nu vor vedea politicieni fără imunitate. Undeva proiectul se va bloca, va fi uitat sau o altă problemă va acapara scena dezbaterilor publice, bineînţeles atent şi strategic aruncată pe piaţă la timpul potrivit.
Poate vor exista modificări minore aduse Constituţiei, dar eliminarea imunităţii politicienilor?... Haideţi să fim serioşi.


miercuri, august 27, 2008

Class One Romanian Grand Prix

Peste 300.000 de spectatori sunt aşteptaţi la Lacul Siutghiol, la Class One Romanian Grand Prix, echivalentul pe apă al curselor de Formula 1
Class One Romanian Grand Prix este organizat pentru al doilea an consecutiv în staţiunea Mamaia şi reprezintă o etapă din campionatul internaţional de ambarcaţiuni de mare putere, Class One World Powerboat Championship.
Cel mai de seamă participant este Hassan Al-Thani, şeicul Quatarului, care a închiriat întreg hotelul Rex din Mamaia pentru Grand Prix.

No - aste e ştire de nu mai scapi de ea. Toată lumea vorbeşte de şeicul lui peşte prăjit de parcă numai el ar participa la cursa asta de doi lei. Ce e mai fain că toate fătucele de la ştiri când vine partea cu şeicul, care ocupă două treimi din ştire, se hlizesc ca proastele, se udă toate prin părţi şi freamăta ca nişte curve în călduri la gândul arabului care se dă cu barca. Acum că e tuciuriu si are material nu cred că le impresionează...
Da chiar trebuie să le citesc pe meclă fanteziile?


sâmbătă, august 23, 2008

Fall Down Dead

Dacă nu aţi văzut până acum - Mihaela Rădulescu în filmul horror Fall Down Dead. Am văzut filmul şi joacă în această producţie şi Monica Bârlădeanu aka Monica Dean. Are un rol ceva mai mare, dar dispersat în secvenţe mai scurte...dar tot căsăpită de cremenal sfârşeşte.




joi, august 21, 2008

De pe la Marea Neagră

Turneul preşedintelui Traian Băsescu din aceste zile prin Kiev, Chişinău, Baku, Tbilisi şi Ankara, pe lângă abordarea problemei georgiene, care cu siguranţă nu va duce la nici un rezultat concret, va încerca să identifice şi unele soluţii comune pentru securitatea la Marea Neagră, o temă preferată a domniei sale pe care o aruncă în luptă pe unde apucă, mai ales că în cazul altor abordări nu are ce să fac sau ce să spună pentru a avea un efect pe scena politică internaţională. Ceea ce nu a prins domnul preşedinte este că nici în cazul problemei Mării Negre nu are nici o influenţă şi nici un cuvânt de spus. La începutul mandatului său, Băsescu avea o frază preferată – numind Marea Neagră ca fiind un lac rusesc, expresie intrată în limbajul popular. Domnia sa se arăta încrezător că va putea schimba această stare de fapt, pentru ca România să se manifeste mai activ şi mai pregnant în această zonă.
Ideile preşedintelui, de altfel lăudabile dar inutile în contextul actual au ajuns şi până la urechilor mai marilor de la Kremlin, care nu s-au supărat deloc, dar cu prima ocazie s-au încordat militar şi au convins şi minţiile cele mai sceptice că Marea Neagră este de fapt o proprietate aproape rusească. Absolut nimeni nu poate mişca în zonă fără aprobare de la Moscova şi mai ales nimeni nu mişcă pe traseele resurselor energetice.
Spun o proprietate aproape rusească deoarece Marea Neagră este mai mult o afacere ruso-turcă, stabilită în 1936 prin Tratatul de la Montreux care stabileşte că nimeni nu poate trece prin strâmtorile Dardanele şi Bosfor fără aprobarea expresă a Ankarei.
Se poate spune fără nici un dubiu că Moscova deţine puterea la Marea Neagră, iar Turcia, cheile care valorifică puterea rusească. Restul statelor riverane Mării Negre nu au prea au altceva de făcut decât să tacă şi să accepte situaţia, iar dacă aleg să nu tacă, atunci cu siguranţă nimeni nu le va băga în seamă. Dacă devin mai agresive atunci va veni o scatoalcă de la Moscova care le va aşeza la locul lor. Bulgaria a înţeles acest lucru şi joacă după reguliile Kremlinului. Ucraina se zbate zadarnic pentru a ieşi de sub influenţă rusă şi cu cât o face mai mult cu atât se prinde mai tare. Georgia învaţă pe pielea ei în aceste zile cum e să calci pe coadă monstrul rusesc.
România a organizat în iunie 2006, forumul Mării Negre pentru Dialog şi Parteneriat, o iniţiativă lăudabilă, dar fără rezultate. Rusia a făcut doar act de prezenţă, iar toate lucrurile discutate în cadrul dezbaterilor au trecut pe lângă ea ca o adiere de vânt care nu a avut darul a deranja nici o clipă. Nici celelate state riverane Mării Negre nu s-au arătat prea entuziasmate de reuniune, semn că ştiu prea bine cum stau lucrurile şi trebuie să fi destul de dezaxat să superi Rusia. Atunci Moscova a refuzat să semneze documentul final al reuniunii, iar o recentă declaraţie a Ministrului rus de Externe punctează foarte clar cum stau lucrurile – „Iniţiativele româneşti la Marea Neagră sunt bune, doar pentru a fi contracarate”.
Un lucru este cert – disoluţia sovietică nu a avut loc anarhic. Trupele ruseşti au rămas în punctele cheie ale Mării Negre. Astfel au apărut premisele pentru conflictele îngheţate din zonă, iar oricine va ameninţa stăpânirea Moscovei va avea de a face cu armata Federaţiei Ruse. Întrebaţi Georgia cum stă treaba.


miercuri, august 20, 2008

Am trecut pe Opera

Mi-a plăcut întotdeauna Internet Explorer, dar nu ştiu ce mama dreak are în ultima vreme. Se blochează destul de des şi de multe ori mi se închidea singur. De câteva ori când eram în focul informării pe internet mi se închideau toate ferestrele şi taburile din senin. I-am dat remove şi l-am instalat din nou dar tot probleme.
Am descărcat Firefox, dar nu mi-a plăcut deloc nici designul şi nici cum se încărcau paginile şi nici aranjarea elementelor unor site-uri pe care în Explorer le vedeam într-un fel iar în Firefox în altul. Aşa că am trecut la Opera care pare destul de făinuţ, plus că poţi descărca şi aplica o grămadă de skin-uri şi e practic şi încarcă de două ori mai rapid ca Firefox. Da tot îmi pare rău după Explorer. Poate o să revin la el când apare IE8...




vineri, august 15, 2008

marți, august 12, 2008

Blogger Pro

Aşa în rătăcirile mele pe internet am dat de un site destul de interesant. De fapt de site am dat după ce am dat de blogul unui băiat din Australia care e blogger profesionist. Ideea e că susţine că face vreo 20.000$ pe lună din blogul său. Nu am nici un motiv să nu îl cred mai ales că a făcut site-ul Become a blogger, unde înveţi din nişte clipuri video cu să-ţi faci un blog pe un domeniu al tău şi cum să instalezi wordpress pe el. Clipurile sunt foarte detaliate pas cu pas şi trebuie să fi super mega retardat să nu te descurci.



Dar nu asta e ideea. Poţi să te înscrii la newsletter-ul lui şi să primeşti săptămânal tip-uri care să te ajute să devii blogger profesionist. În plus poţi să dai download gratis la e-book-ul său despre acest subiect. Eu l-am descărcat, încă nu l-am citit, dar pare foarte detaliat te învaţă tot ce a învăţat el pe pielea lui timp de trei ani de zile.
Am mai dat eu de bloggeri profesionişti pe net şi toţi cereau pe e-book-ul lor câte 40-70$ şi nu prea ştiai ce găseai înauntru. Aici e totul gratis şi de fapt te învaţă cu linguriţa de la zero cum stă treaba cu blogurile şi cu făcutul banilor din ele, chiar dacă habar nu ai ce e ăla un blog.
Mi s-a părut foarte interesant. Nu aveţi ce pierde - e gratis!


luni, august 11, 2008

Românii pe Marte

De pe pitzipoanca.org
Deci nu eu am scris textul...

Dragii mei, am primit un anunţ important de la cineva:

Dragii mei compatrioţi români, eu nu mai emigrez din România. Vărul meu Nelu femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in România) a găsit, ştergând folderele de praf, un studiu care mă pune pe gânduri.
Din surse secrete NASA, naţia Română a fost aleasă pentru a coloniza planeta Marte. Dintre toate naţiile studiate au fost alesi românii pentru că într-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat în calcul urmatoarele:
- Românii rezistă fără apă cel mai mult.
- Nu au nevoie sa facă duş cu săptămânile.
- Nu folosesc săpun, şampon ori pastă de dinţi.
- Nu au nevoie de spaţiu verde. Dacă acesta totuşi există, îl distrug.
- Habitatul va fi construit gen scară de bloc cu două bănci la intrare.
- Românii nu au depresii sau dacă au le rezolvă cu bautura. Pot sa bea de la antigelul staţiei orbitale pană la spirtul şi frecţia din sala de prim ajutor.
- Pentru divertisment le ajunge un joc numit table.
- Nu au nevoie de gym sau piscină.
- În caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins uşor să-şi arunce copiii la ghena de gunoi. Dacă decizia s-a considerat greşită copiii pot fi recuperaţi după trei zile. Culmea trăiesc.
- Românii pot fi manipulaţi si conduşi foarte uşor. Toate proviziile se vor elibera pe bază de cartelă.
- Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi încălcate. Cheltuielile cu paza şi securitatea habitatului vor fi minime.
- Românii sunt genetic turnători si pârâcioşi.
- Când nu au ce să toarne încep să scrie jurnale: Jurnalul Naţional, Jurnalul de la Paltiniş etc.
- Se vor promova manageri, nulităţile fară studii, iar oamenii capabili vor fi maginalizaţi pentru că aceştia, atunci pot creea cel mai bine.
- Românii se hranesc cu 80 la suta pâine, 5 la sută seminţe de floarea soarelui iar restul surogate.
- Singurul animal însoţitor va fi câinele comunitar.
- Viaţa românilor este foarte simplă. Bârfa sau zvonurile sunt raţiunea lor de a trăi. În acest scop vor fi introduse în habitat aşa numitele panarame care vor trai cu nulitaţile manageri şi vor fi invidiate si bârfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii.
- Habitatul va fi aprovizionat în cantităţi suplimentare cu prize,becuri,clanţe, capace de WC si robineţi. Românii fură aceste obiecte. Încă nu se ştie de ce. Obiectele furate se pot găsi în apartamentele lor în vitrina din sufragerie. Se presupune că sunt furate în special de capabilii cu studii şi aduse acasă ca un trofeu. În acest caz nevestele grase şi oxigenate au orgasme multiple exclamând: "Costel este şi deştept şi descurcareţ"


duminică, august 10, 2008

LMAO

Mă uitai sa văd cine mai ajunge pe acest blog, de unde şi căutând ce pe Google.
O grămadă au ajuns de pe Google căutând despre Sasuke, Sukura şi Naruto sau ce-o fi. Fie căutau site-uri, fie poze cu aceşti indivizi animaţi şi inexistenţi. Să mă sparg de râs nu alta.
Oare ce face Sasuke în timpul lui liber atunci când nu e ocupat să joace în desene animate? Mă omoară întrebarea asta...
Oare îşi apreciază fanii şi alea-alea?
Părerea mea despre subiect e aici
Acum nu vă supăraţi, cei în cauză, că oricum nu ma intere dacă cineva citeşte blogul ăsta sa nu. Deci puteţi să nu reveniţi... lol


miercuri, august 06, 2008

Light and shadow

Îmi place mult poza asta




Le Blog de Udrea

Doamne cât de proastă şi de tută poate fi Elena asta Udrea, această regină norvegiancă prezidenţială a ambiguităţii.
Toate postările de pe blogul ei sunt de o naivitate care te determină să te plesneşti cu capul de pereţi. Pe lângă asta sunt marcate de raportarea la ceea ce face ea şi ceea ce face Guvernul, care bineînţeles nu face nimic bine.
Cum dracu pot să stea ciumpalacii ăia ore întregi pe nenorocirea aia de blog şi să posteze zeci de comentarii fiecare? Unde mai pui că mulţi îşi plimbă languros buzele pe marginile rectului cucoanei cu o pasiune intensă.
În fine - am băgat şi eu trei comentarii în toată existenţa mea pe acel blog dintre care numai unul a fost aprobat. Ce să faci? Asta e am limbă spurcată, dar nu jignitoare. Oricum când citeşti celelalte comentarii de pe acolo îţi vine o greaţă de a şi te mai gândi să-i dai o replică fufei blonde.
Şi mă mâncă limba a dracului de tare...


marți, august 05, 2008

"Micimea corupţiei din România"

Procurorul General al României, Laura Codruţa Koveşi a trimis o a treia solicitare către Camera Deputaţilor pentru a da aviz de începere a urmăririi penale faţă de Adrian Năstase, acuzat pentru luare de mită şi şantaj.
Pedediştii parlamentari au anunţat că se vor mobiliza exemplar la şedinţa extraordinară a Camerei Deputaţilor şi că în principiu vor vota ţinând cont şi de preferinţele celor doi implicaţi, Năstase şi Mitrea, pentru că trebuie spus că şi dosarului fostului ministru al Transportului va fi dezbătut în aceaşi şedinţă. Parlamentarii PSD susţin că cele două doasare sunt instrumente politice care au fost construite pentru faţadă şi băgate pe gâtul Parlamentului pentru a putea fi şi el acuzat chiar înainte de alegeri.
Liberalii sunt hotărâţi să voteze în favoare începerii urmăririi penale, deoarece nu doresc să se transforme într-un obstacol în calea Justiţiei. La fel şi pedeliştii sunt decişi să participe numai să nu fie pe paturile de spital.
Ceea ce este interesant la aceste acţiuni este coincidenţa între discuţiile publice pe marginea înlocuirii lui Daniel Morar de la şefia Departamentului Naţional Anticorupţie şi finalizarea extrem de rapidă a unor dosare, care dacă stăm să ne gândim, în comparaţie cu gradul de corupţie din ţară şi la cât s-a furat şi se fură, sunt nişte anecdote jalnice.
Dacă stai să priveşti la cutia numită televizor vei putea trage concluzia cum că dacă Năstase şi Mitrea vor puşi sub urmărire, ţara va scapa de corupti si toţi vom putea trai linistiti că nu se vor mai face „afaceri” cu asfalt, cu autostrăzi la care se lucrează dar care nu înaintează nici un metru pe an, nu vom mai avea funcţionari corupti in primării, ioc tunuri imobiliare şi mafia retrocedărilor, a spaţilor verzi, a planurilor de urbanism ilegale pe comisioane de milioane de euro. Nu vom mai da şpagă prin spitale, să ne inscriem copilul la o grădiniţă decentă sau pentru orice serviciu pentru care deja plătim în mod normal. Nimic nu este corupt în România, în afară de Mitrea şi Năstase, care or fi sau nu or fi. Nu asta e ideea.
În România există o corupţie endemică la toate nivele sistemului de stat, fapt ce plasează ţara noastră pe primul loc la acest capitol între toate ţările din Uniunea Europeană şi nouă ni se serveşte evident o minusculitate penibilă, şoptindu-ni-se în ureche cum iată ce eforturi se fac în lupta împotriva corupţiei. Toată acest ghiveci ieftin este orchestrat de la Palatul Cotroceni de primul spintecător de ape mondiale al ţării, care în întreaga sa carieră politică, dacă se poate numi astfel, a mimat numai acţiunea, în fapt el fiind un mare răzgândac. Băsescu nu a dorit niciodată de răstoarne marea coruţie, pentru că el însuşi este un mare beneficiar al acestui trend, apropiat şi protector al cercurilor de „afaceri” care în România înseamnă în primul rând doar tunuri şi manipulare de hârţoage oficiale, aducătoare de profituri uriaşe. Nimic nu se produce şi nimic nu se contruieşte.
Acum, înainte de alegeri se speră o lovitură de imagine, să mai intre nişte procente, pentru că românul fiind atât de obişnuit să nu se facă nimic în privinţa corupţiei din ţară, este susceptibil de a se închina cu ardoare celui care condamnă pe unul pentru nişte termopane şi două milioane de lei vechi.
E pe principul furi găina – puşcărie, furi milionul de euro – să trăieşti bine.


duminică, august 03, 2008

Bancuri de zi liberă

Câteva bancuri din mai multe locuri adunate.

Balena mascul se învârte nervos în jurul balenei femelă:
- Guvernele tuturor ţărilor, sute de organizaţii ecologiste, lideri politici de marcă, milioane de oameni - toţi se luptă ca specia noastră să supravieţuiască, iar tu imi spui mie ca te doare capul...


Doi tineri stăteau pe o bancă. După o oră de linişte, băiatul se
decide să rupă tacerea :
- Nu vrei să mergem la mine în apartament?
- Nu aveam de gand, însa m-ai convins !


În avion...
- Doamnelor şi domnilor, avionul nostru se va prabuşi în ocean şi
în jur e plin de rechini. Luaţi de sub scaune vestele de salvare si
cutiuţa cu cremă. Este ca să vă ungeţi pe corp, împotriva
rechinilor.
- Şi nu ne mai mănâncă?
- Ba da, dar cu scârbă!


Copilul către tată...
- Tată, îmi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth
cu cameră video, GPRS şi cu aplicaţii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga şi tu ca şi ceilalţi copii?


Un urs bătrân îl învaţă pe unul tânăr:
- Omul trebuie atacat în aşa fel încat să aibă timp să te vadă şi
să reacţioneze.
- De ce?
- Sunt mai gustoşi după aceea, nu mai au rahat în ei.