miercuri, septembrie 10, 2008

Gaura neagră

...a lui peşte prăjit
Iată cum încep ştirile din ţara asta despre experimentul de la CERN

"Două apocalipse - iată ideea care a făcut înconjurul lumii odată cu preconizata lansare a unei maşinării capabile să aducă nu numai dispariţia Terrei, ci şi distrugerea totală a întregului Univers.
Deşi a fost creat pentru a răspunde celor mai arzătoare întrebări ale omenirii, experimentul ar putea să distrugă întregul Cosmos"

Oh da...
Se distruge capul vostru plin de găuri negre cărora le stă gândul cum să servească ştirea în cel mai apocaliptic mod ca să se crăcească analfabeţii, manelarii şi ţăranii în biserici si voi să vă vindeţi mizerile de fiţuici de doi lei. Mai vin şi televiziunile (mai ales mizeria de ProTv)şi iau interviuri la ăia de mulg capre şi stau la coada vacii şi îi întreabă "Aţi auzit de experimentul care ar putea aduce sfârşitul lumii" şi ajung toţi să se încoarde în explicaţii în cuvinte rudimentare despre filosofii existenţiale şi geneze, faceri ale lumii şi păcate. Şi toate sunt prezentate alert de Andreea Esca pe care am ajuns să o desconsider în sensul că acceptă să citească ştirile care i se servesc la modul cel mai manelistic...Pentru că totul în ţara asta doamnelor şi domnilor ia forma manelei - simplu, idiotic, prostesc, penibil, de doi lei, ignoranţă şi multă, multă prostie. Manelismul nu mai e demult doar o idee muzicală. E însăşi societatea românească...
Îmi bag pula în gaura voastră neagră...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu