vineri, octombrie 30, 2009

Noua adresă a blogului

joi, octombrie 15, 2009

Din nou

Am facut un pocinog. Am reuşit cumva să-mi şterg toate postările de pe blog - de pe wordpress.
De aceea am redirecţionat acest blog vechi pe această adresă.
Lucrez să reinstalez wordpress-ul şi în cel mai scurt timp voi da şi adresa pentru că am zis să o schimb şi pe aia dacă tot mi-am bulit blogul

PS: Când ţi se spune să urmezi instrucţiuni - Urmează-le că d-aia se află acolo. heh

Update: Noua adresă este www.daan25.net

duminică, august 09, 2009

Să râdem de EBA împreună cu Parlamentul European

Cel mai nou banc care circulă printre funcţionarii care lucrează în Parlamentul European

Fiica lui Traian Băsescu e în Bruxelles, îi reprezintă pe români. Întrebând-o părinţii cum se simte, le-a răspuns că în general bine, dar se jenează un pic cand ea vine cu Mercedesul 500 la Parlamentul European, iar preşedintele Jerzy Buzek coboară din tramvai.
Peste câteva zile primeşte un cec de 1 milion de euro de la tati şi o telegramă: "Nu ne face numele de ruşine! Cumpără-ţi şi tu un tramvai!...


De pe Goagăl

Ce mai caută unii pe net. Şi culmea mai ajung şi pe blogul ăsta. Sper că dezamăgirea nu e foarte mare




sâmbătă, august 08, 2009

I promised myself... to write

Lucrez la câteva posturi mai complicate, care presupun un oarecare efort. Până atunci nişte muzică.




Deci cum?

Cineva are bani de futut pe spaţii de închiriat ca să-i tragă la aia mică fan club cu sediu?
Nu prea cred! Pentru că nici cei mai talibani susţinători ai scârbulicii botoxate nu s-ar deda la astfel de extravaganţe. Pentru că vorba aia - dacă ar fi fost o cântăreaţă sau ceva.
Eu cred că e sponsorizat din bani publici, care vin pe filieră portocalie. De fapt bag mâna în foc că aşa e.




marți, august 04, 2009

Să bifăm şi asta

aromă de pizdoacă.
Pot înţelege faptul că ai vrea să stai înfipt într-o pizdă toată ziua, dar să ai la fel, toată ziua mirosul unei pizde iluzorii în nări NU.
Cum spuneam într-un post trecut - sunt mai mulţi oameni bolnavi la cap pe lumea asta decât credeam iniţial.



via Arhi


duminică, august 02, 2009

Capul bicolor

Acum vreo lună mă găseam la marginea unui sat ca să trag poze la tăierea de panglică a unei alimentări cu apă.
Trag de toate şi pe toţi. La un moment dat îl zăresc pe dânsul.




Nu avea nici o jenă, iar pe meclă nu i se putea citi nici o pată de ruşinare. Erau cam 100 de indivizi şi individe care mişunau pe acolo şi la fel făcea şi el.
Băi e libertate - fiecare iese din casă cum îl duce capul bicolor - da băi cât dracu costă un tub de vopsea să-ţi feşteşti floaca rămasă ca să se potrivească cu peruca? Sau ambele părţi la aceiaşi culoare. Fie neagru, şaten, blond, roşcat sau verde.
E ieftin.
Deci ia frate şi te uită în oglindă. Sigur că ceva nu e în ordine acolo. Omul nimic.
El aşa vrea să ruleze.
Mai poţi să zici ceva?


miercuri, iulie 29, 2009

Un bobârnac pentru diva

exilată la Monaco, scârbită fiind.
Scârbită de ce? Probabil de caracterul ei. Las s-o spele apele mediteranene, dar vorba aia - dacă nici Dunerea nu te spală, e greu de crezut că alte ape o pot face. Dar să nu subestimăm puterea unei sticle de Evian băută la timpul potrivit.




luni, iulie 27, 2009

Oradea, oraşul dorinţelor tale ascunse.




Nu încerca asta acasă!

De fapt nu încerca deloc.
Am impresia că grădina lui Dumnezeu e mult mai mare decât se credea.





Ce-i cu trompele ălea parazitelor?



La cât de mult aţi furat, la cât de mult aţi beneficiat de fonduri deturnate ca să vă ajungeţi, şi la câte sute de mii de euro spargeţi din surse bugetare, v-aţi lăsat cu râturile oferite de natură? Jenant penalelor! Aşa se lasă pulimea săracă.
Dar voi? Divelor!
Sunt mai ales dezamăgit de fata tiranului - colagenată, botoxată, siliconată, hialuronic injectată dar cu trompă de rus alcoolic. Penibil.


marți, iulie 21, 2009

Lui Badea i-a explodat laptopul

Cretinii care sălăşluiesc în ţară, urlă că treaba a fost regizată. Eu ca adept al - să o numim acum de dragul discuţiei - "teoriei" conspiraţiei, spun, că cei care susţin asta sunt plini de rahat şi cu grave probleme de percepţie a mediului înconjurător şi a evidenţei.




Cine e Mugur Isărescu?

...pe lângă funcţia de Guvernator al Băncii Naţionale a României.
Este singurul român membru al Comisiei Trilateralei şi Clubului de la Roma, structuri elitiste, globaliste, Clubul de la Roma, ocupându-se în special cu politici de eugenie şi a pus la cale tot tămbălăul asta ridicol cu încălzirea globală şi propaganda aferentă. De ce e Isărescu singurul român din aceste cercuri? Pentru că ceilalţi sunt neimportanţi. El conduce Banca Naţională a României, iar lumea este condusă de bancheri. Uite aşa se controlează o ţară. Uite aşa îţi menţii funcţia pe zeci de ani de zile, nimeni nepunând problema înlocuirii tale. De ăştia au nevoie. De ceilalţi nu. Păpuşile se schimbă. Păpuşarii rămân întotdeauna aceiaşi.





luni, iulie 20, 2009

Ziua comunei Pomezău

Pomezău e o comună din judeţul Bihor şi înglobează 8 sate.
În principu fiecare astfel de localitate are câte o paranghelie de ziua comunei. Am ajuns şi eu acolo, hai să zicem în interes profesional. În viaţa mea am fost la o gramadă de astfel de evenimente în tot Bihorul. Numai că spre deosebire de majoritea eu nu mă duc ca să trag beri, să înghit mici şi manele. Eu mă duc ca trebuie să fac poze. Asta-i treaba mea.

Deci, fără prea multe comentarii nişte poze, cu menţiunea că muzica normală a ţinut până s-au adunat oamenii, apoi s-a trecut pe populare suspecte şi maneluţe, moment în care am intrat în moarte clinică. Am reţinut pozele cu diverşi senatori şi deputaţi de Bihor, primari şi consilieri şi alte specimene care se lăudau între ei pentru activităţiile de partid.